Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek az alábbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az alábbi kapcsolatépítő metódusról?

Figyelt kérdés

Egy elméleti kérdés, ami főleg 18-23 között nőknek szól.

Nem szeretem elsietni a dolgokat, és szerintem a szerelem kialakulásához meg kell ismerni a másikat. Kötetlenül, simán ismerkednék a kiszemelttel, és törekednék arra, hogy minél jobban megismerjük egymást. X számú randik helyett találkoznánk amikor kedvünk tartja és időnk engedi, és minél több időt töltenénk együtt. Mintha két "haver" lennénk, vagy hasonló. Persze ez nem zárja ki, hogy meglegyen a "randi" hangulat, olyanok vannak a fejemben, hogy elmennénk sétálni, kirándulni, esetleg bringával túrázni, megnéznénk a naplementét, tisztább éjszakákon a csillagokat, néha beülnénk valami szolidabb kis vendéglőbe ebédelni vagy vacsorázni stb. És kialakulna a közös élmények, egymásban megismert értékek hatására az, aminek ki kell. Ha barátság, akkor barátság, ha szerelem, akkor szerelem, de nem erőltetném azt, hogy "Te Nő vagy, én Férfi és minél gyorsabban meg akarlak kapni".

2012. aug. 29. 20:32
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Attól még, hogy hoztam fel ilyen példákat, nem azt jelenti, hogy most akkor ezeket ilyen sorrendben mindenképp el akarom sütni, csak példák. Szerintem szerelem nem tud olyan hamar kialakulni, anélkül meg hogy néz ki egy párkapcsolat...
2012. aug. 29. 21:05
 12/15 anonim ***** válasza:
Csak hogy összezavarjalak: én pontosan ezt csináltam, és szerintem ennek kéne a standardnak lennie, nem annak, hogy 3. randi után már járnak, miközben azt se tudják, ki is a másik. Minden lánnyal kötetlenül ismerkedtem, akivel csak összehozott az élet, nem taktikáztam, nem görcsöltem, nem feccöltem energiát abba, hogy másnak látszódjak, mint ami vagyok, csak éltem, ahogy szoktam. Nekem speciális személy kellett, tudjátok, nagyőfíling, nem csak aki épp ott van, így a legtöbből nyilván nem lett kapcsolat, sőt, még csak az esélye sem, mert egyikünk sem érezte úgy, hogy kéne. Viszont így szert tettem több kedves ismerősre is. Aztán egy csodálatos történetben úgy éreztük mindketten, hogy kéne, és lett is kapcsolat, a lány pedig külön kiemelte, hogy mennyire jó, hogy így közeledtem. Nyilván olyan fajta, akinek ez tetszik, és nyilván vannak más fajta lányok is. Egyiknek ez jön be, a másiknak az, de mivel egy kapcsolat úgyis a két résztvevő félről szól, a legérdemesebb megismerni egymást, hogy működne-e a kapcsolat, lenne-e értelme, avagy nem. Ezért felesleges és balga dolog taktikázni és tsai.
2012. aug. 29. 21:16
 13/15 A kérdező kommentje:
Nekem sem kenyerem a taktikázás, és pont, hogy a randizgatást tartom erőltetettnek, ugyanis társadalmi beidegződés, hogy a 2.-3. randin már lennie kell valami "komolynak", különben halott a dolog.
2012. aug. 29. 21:29
 14/15 anonim ***** válasza:
Ez nem társadalmi beidegződés, csak ha pár randi után (3-5) nem tudsz annyira ráhangolódni a másikra, akkor tényleg halott az egész...
2012. aug. 29. 21:56
 15/15 anonim ***** válasza:

Én is iylenre vágyok,de ez nekem nem ment eddig sosem 2 randinál tovább... Ha meg van a szikra,akkor nem bírják a randipartnerek 2-3 randinál tovább semmi nélkül:) szerintem.

19/L

2012. aug. 29. 22:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!