Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleményt, Ricsiről?
Egyik legjobb barátom,de nem tud csajozni.Nálatok lenne esélye?
Itt van facebookja: [link] és egy kép róla-
Köszi a NORMÁLIS válaszokat :D,sokat segítenétek!
Moderátoroknak üzenném innen,hogy ha nem tudják beazonosítani,hogy tényleg barátom-e ,küldök egy olyan képet,ahol mindketten rajta vagyunk :P
jézusom ennyi hülyét
aki jóképű arról nem lehet előnytelen képet készíteni ricsike xD a te fejed meg nyomi
Ezen a képen nem jössz be, DE!
100% biztos vagyok benne hogy pár év múlva full jó csávó leszel. Nem akarom átformálni a stílusod :D de nézd meg a 3 méterrel a felhők felett c. filmet, és koppints H stílusából, mert jól állna. Eltelik kb 4 év, egy kockahasú , full jó pasi leszel!
Jah és bőr jeki jól állna.
Ui.: szerintem meg te vagy hülye. :D ha megnéznél képen + életbe olyat lesnél h csak na. Képen egy vámpírszemű..nem is tom hogy leírni, a lényeg hogy ritka az ha jó kép készül rólam..ergo élőben..más vagyok.
Üdv 15l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!