Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó döntés volt össze jönni ujra az exemmel?
Tehát volt egy 6-7 hónapos kapcsolatom amit be kellett fejeznem...nagyon szerettem ezt a pasit de nagyon megromlott a kapcsolat(fiatal is volt hozzám 19 éves), meg is ütött stb...szakítás után közvetlenül jött egy pasi aki pont ettől az exemtől vitt el kocsival haza. Baráti szálon ismertem meg...3 napig járt át hozzám ,hogy jöjjünk össze családja van meg gyereke, mondom haza küldöm inkább...haza küldtem de inkább úgy döntöttem megpróbálom vele. Úgy éreztem, hogy vele boldog leszek, teljessen egy hullám hosszon lennénk....a szex is tökéletes volt vele de 2 hét alatt 2 szer szakítottunk...a gyereke, gondok, egyéb miatt majd még egyszer úgy látsztott, hogy véglegessen(1 hétig nem beszéltünk)..azt mondta, hogy megbánta, hogy majdnem rá ment a családja erre az egészre...én szerelmes voltam/vagyok ebbe az emberbe és úgy döntöttem, hogy vissza hódítom, nem láttam értelmét, hogy azért mennyünk szét mert sokan nem örülnek nekünk és pletykálnak. Az első barátomat már majdnem teljessen elfelejtettem ő még szeret engem, de én már semmit nem érzek iránta ,csak hogy jól néz ki és ennyi. Ez a másik pasi úgy éreztem ,hogy tényleg ő az igazi
úgy döntütünk, hogy újra kezzük, és nem adunk más véleményére a gyereke sajnos nagyon szenved hiányzik neki az apja, de úgy érzem, hogy ez már nem az én felelőségem és inkább nem is figyeltem oda rá...ő szakított amúgy velem utoljára...szerintetek ennek a kapcsolatnak jó jövője lehet? mert ezzel az egy emberrel vagyok boldog, számomra ő az egyetlen férfi aki tényleg volt az életemben....34 éves én 25.
tehát volt 7 hónapig egy kapcsolatom ő a 19 éves srác
utánna ez a másik pasi akinek családja van ő a 34 és ő belé vagyok szerelmes és vele kezdtük megint ujra.
Az egyetlen férfi az életedben képes egy családot lapátra tenni egy fiatalabb nőért?
Jójó, ez tényleg férfias, hiszen evolúciós szempont minél több nőt teherbe ejtenünk.
De morális szempontból inkább a pofozkodó szerelmes az egyetlen férfi az életedben eddig.
Helyedben továbbkeresném a férfit.
Na jó nem tudom mikor kell használni a morális szót... csak arra akartam kilyukadni, hogy még ő is megbízhatóbbnak tűnik egy hosszú párkapcs szempontjából.
Utolsó voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!