Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Igaz jól döntöttem, igazam van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz jól döntöttem, igazam van?

Figyelt kérdés
Mivel az alacsony, sovány fiúk nem vonzóak, ezért úgy döntöttem, hogy nem fogok többé lányokat leszólítani, mert értelmetlen. Arcra is ronda vagyok, nagy ocsmány orrom is van és tényleg nincs bennem semmi vonzó külsőre, főleg, hogy a lányok 70%-a nagyott termetű tőlem. A kisebb termetű lányok meg még inkább magas, nagy darab fiúkra buknak tapasztalataim szerint. Haverok folyton csesztetnek, hogy én is próbálkozzak, de én makacs vagyok és önfejű. Nem akarom megalázni magam és lerombolni az amúgy is nulla önbecsülésemet, önbizalmamat és azt elérni, hogy a lányok a képembe vágják,hogy milyen ronda, ocsmány fiú vagyok. Egyszer megkaptam, többet nem kérek belőle. Tudom, hogy igaza volt, látom a tükörbe magam és mindig is tisztában volta rusnya lényemmel, de azért a haverok végül csak rávettek pár hónapja, hogy próbálkozzak velük együtt. De azóta elegem van az egészből, rájöttem, hogy semmit sem értem el, csak felhalmoztam egy csomó kudarcot. Nem kellenek a lányoknak az alacsony, vékony, ronda fejű srácok, hiába kedvesek vagy rendesek velük. Én is elkövettem azt a hatalmas hibát, hogy sokáig hittem a jó fiúk a nyerők, én meg alapból ilyen vagyok valamilyen szinten, mélyen legbelül, még ha szent nem is.

2012. aug. 23. 21:43
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem döntöttél jól.
2012. aug. 23. 21:45
 2/10 anonim válasza:
Talalj egy rendes lanyt ,biztos van olyan ,nem vagy ronda ,nem kell azt hinni magadrol ,hogy ronda vagy :D sok lany a bunko pasikra buknak ,es aztan sirnak ,hogy max 2 hetig tart a kapcsolat, ez a vilag amugy is egy nagy szaras ,ma mar nincs olyan 13 amely szuz , persze van par ,ha te egy rendes srac vagy akk talalsz majd elobb utobb egy olyan csajt akinek szinten tetszeni fogsz, es ha az valami rendes csaj nem pedig egy bulizos sz(a)jha akkor ne habozz ,hanem csabitsd el ,legyel vele kedves mosolyogj :) , soha ne add fel a remenyt! Csak legyel kedve
2012. aug. 23. 21:50
 3/10 anonim ***** válasza:
Én nem foglak hamis reményekkel kecsegtetni. Gondolom attól még hogy magadat nem tartod jó pasinak azért még a csinosabb csajok jönnek be. Na most vagy lejjebb teszed a mércét vagy minél előbb meggazdagodsz, akkor rögtön vonzó leszel nagyon sok nő szemében.
2012. aug. 23. 21:54
 4/10 anonim ***** válasza:

És most jöttél sajnáltatni magad, meg elvárod hogy vigasztaljanak? Nemár...

Előttem lévőnek igaza van. Keresel egy szintén csúnya lányt, nem is csúnyát, inkább azt a típust, aki szürke egérke, sose áll vele szóba senki, nála van esélyed, hogy rajongani kezd érted pár kedves szó meg gesztus miatt.

2012. aug. 24. 01:29
 5/10 anonim ***** válasza:
Ó,ez nagyon nem jó. :( Szegényke.
2012. aug. 24. 02:56
 6/10 anonim válasza:

Ne legyetek már ilyenek! A kérdező nagyon normálisan fogalmazott, nem tudom miért kell így lereagálni, hogy csak akkor lesz barátnője, ha neki pénze lesz, vagy ha csúnya lányt keres.. Szerintem ez egyáltalán nem igaz.

Nekem pl. van olyan fiú ismerősöm, aki nem egy nagy szépség (sosem volt az) de mindig normálisan beszélt az emberel, pedig lehet ő sem szent :-)

De most van egy barátnője, aki igencsak szép arcú lány, és már babát várnak! Pedig a fiú sem magas, meg elég kis gizda is, szóval lehet Te is pont egy szép lánynak fogsz megtetszeni. Senki nem tehet arról, hogy hogy néz ki, milyen géneket örökölt.

Szerintem a Te ismerőseid között is vannak olyan emberek, ahol nem egy szépségkirálynő a lány, vagy nem egy "macsó" a fiú, és mégis szép/jóképű a párjuk.

Azért más és más minden ember, mindenkinek más az ízlése is. Szóval ne keseredj el, Kedves Kérdező! :-)

2012. aug. 26. 21:16
 7/10 anonim ***** válasza:
Utolsó. Semmi baj nem lenne a kérdezővel, de napi minimum három kérdést kiír, minden válasznál sajnáltatja magát, leszólja az alacsony, vékony lányokat, mert nem kell nekik, irigykedik a kelendő pasikra, és az a véleménye, hogy a világ kiszúrt vele, egyetlen reményének azt tartja, hogy itt kapja az együttérző válaszokat. Ha fogná magát és elkezdene élni, nem a depis szövegeit nyomni, rég összeszedett volna valakit, de nem a külsejében vannak a gondok, hanem a fejében.
2012. aug. 26. 21:46
 8/10 anonim válasza:
21:16-os vagyok. Azt hogy tudjátok megnézni, hogy ki milyen kérdéseket tesz fel? Lehet hülyeséget kérdeztem, de tényleg nem tudom :-)
2012. aug. 26. 22:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Azt nem tudod melyiket ki tette fel, kivéve ha ott van a kérdés mellett a neve. Ebben az esetben onnan lehet tudni, hogy a kérdés lényege minden esetben ugyanaz, nem létezik, hogy más más személy tette fel őket. :)
2012. aug. 26. 23:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem lehet megnézni, de ez a stílus valami utánozhatatlan.:D hacsak nincs tele ez az ország alacsony, vékony, szerencsétlen hapsikkal, akik szintén alacsony, vékony lányt keresnek, akik nem érdeklődnek irántuk, és ezért utálják a világot. :DDDDDDDDDDDD
2012. aug. 27. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!