Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Coláskupak kérdése:

Van okom félni?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm,aki 19 éves,én 16.

Félek megcsókolni,nem tudom hogy kezdeményezzek.

Attól is félek,hogy az első együttlétnél,nem lesz-e túl kicsi bele a farkam.

Mert ugye fiatalabb vagyok.

Elég nagy lesz bele?xDDD

2012. aug. 29. 10:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Hány cm? XD
2012. aug. 29. 10:18
 2/6 Mókusgyilkos ***** válasza:

nem a csajoknak 18 év fölött feneketlen a pinájuk és 1 buszt is elnyelnek.. :D

nem lesz azzal para gondolkozz ha 1x nála 3 évvel fiatalabb pasira repült rá akkor gondolom azzal is tisztában volt h valszeg nincs annyi tapasztalata mint 1 kb vele 1korúnak / idősebbnek. na meg attól h 19 még simán lehet szűz :P

2012. aug. 29. 10:19
 3/6 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a lány már nem a te korosztályod:) 2-3 év múlva ez a korkülönbség nem lenne gáz, de most......

A szerszámod akkora, amekkora... Csak akkor fogod tudni, hogy mekkora hozzá képest, ha benne vagy...

Nyugi! Vágj bele, dugd be neki és tudni fogod...

2012. aug. 29. 10:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Legyél bátor! Egy 19 éves lány már nem szereti az olyanokat, aki fél megcsókolni! Kápráztasd el, és bízz meg benne :) Ha valamit rosszul csinálsz, majd szól, és csak jobb lehet. De nem olyan nagy ördöngösség, majd jön magától..
2012. aug. 29. 10:25
 5/6 A kérdező kommentje:

hát olyan 18-20cm...

Hát,az a gond hogy nem merem megcsókolni,sokat csajoztam de vele nem akarom elcseszni.

Fontosabb ő annál,és azt akarom hogy minden jó legyen.

A kor különbség nem gáz,mert szeretjük egymást.:D

2012. aug. 29. 12:57
 6/6 A kérdező kommentje:

am neeem.xD

16,5.cm.:D

2012. aug. 29. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!