Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem kellene a fiúnak kezdeményeznie?
Kellene,de manapság olyanok a nők,hogy hiába kezdeményeznek náluk lepattintják és inkább várják a szőke herceget fehér lovon,még akkor is ha a kutyának se kellenének.Én egész életemben kétszer kezdeményeztem olyan lánynál akivel még csak szóba se álltak és lekoptatott,pedig kedves voltam.
Ha nálam kezdeményeznek az jóval egyszerűbb mert nem olyan nagy a valószínűsége,hogy pofára esek.
Szerintem nincs kőbe vésve,hogy kinek kell kezdeményezni.
21/F
Én mindig ha tetszett egy lány kezdeményeztem, és mindig elutasítottak, aztán nagyon elegem lett és megfogadtam, hogy többet nem kezdeményezek soha! Kb. 50 lány utasított el ezt így 5 év alatt. Azóta jópár lány kezdeményezett és mindegyiknek megadtam az esélyt, aki tetszett és én is neki abból lett is kapcsolat, mostani barátnőmmel is így volt, ő tette meg az első lépést.
Igazából a fiúk azért nem kezdeményeznek már mert elegük lett a sok elutasításból mert nektek lányoknak senki nem jó, akkor válasszátok ki ti a pasit és menjetek oda hozzá aki nektek jó!
Most meg jön az, hogy jaj dehát félünk, nők... mindegy nekem jó, nem csinálok semmit még is van barátnőm, mennyire kényelmes, és még el sem utasít senki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!