Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy minden pasi csak a testemet akarja?
Figyelt kérdés
Pedig más értékeim is vannak vagy ők annak is akarják a testét, akit szeretnek?2012. aug. 27. 19:58
11/24 anonim válasza:
Kilencessel 100%ban egyetértek
12/24 anonim válasza:
Szerintem azt csináld, hogy mikor elkezdesz kavarni valakivel, aztán jártok, a járás után másfél-két hónapig ne legyen semmi... de tényleg semmi csak ugye csók.puszi,ölelés, még nadrágon keresztül se nyúlj hozzá, és neki se engedd, hogy hozzád nyúljon ott lent, sem pedig fent... ha ezt kibírta akkor valószínűleg tényleg szeret... de ez a minimum idő szerintem...
13/24 A kérdező kommentje:
De értékes vagyok és nem vagyok felszínes, akkor miért?
2012. aug. 27. 20:17
14/24 A kérdező kommentje:
Még nem is jártam senkivel és mindet lekoptatom, akinek csak az kell, de nem találok jobbakat.
2012. aug. 27. 20:19
15/24 anonim válasza:
Túl kihívó vagy, te kezdeményezel, túl feltűnően öltözködsz, rossz helyen ismerkedsz. Ezeket tudom elképzelni.
16/24 anonim válasza:
Vmiért az jön le rólad, h ribanc vagy. Lehet h az vagy, lehet h nem, de valszeg ez a látszat, és ezért nem akarnak tőled többet. A másik lehetőség, h csak te képzeled be mindenkinél, h csak meg akar dugni.
17/24 A kérdező kommentje:
Azt hiszem inkább a második. Mert, ha elgondolkozok csak egy hasonló eset volt és néha gyakran túlzásokba esek.
2012. aug. 27. 20:26
18/24 A kérdező kommentje:
Ez az eset úgy történt, hogy az illető messze lakik és 10 évvel idősebb és szégyell és azt mondta nem akar komoly kapcsolatot, de megtanít csókolózni meg azt mondta h küldjek neki szexis képeket.
De én nem küldtem és csendesen elváltak útjaink.
2012. aug. 27. 20:33
19/24 anonim válasza:
Hány éves vagy? 14-nél nem lehetsz több az írásod
o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!