Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egyes lányok miért félnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes lányok miért félnek a találkozástól?

Figyelt kérdés

Azok, akik egyáltalán nem mernek találkozni. Ők komolyan attól félnek, hogy egy forgalmas helyen, nappal, ahol még akár térfigyelő kamera is van, ott esetleg kiderül, hogy az udvarló egy rabló, aki elveszi tőle a hihetetlen nagy vagyonnak számító 2500 forintot (ha egyáltalán van ennyi a csajnál), aztán van 30 szemtanú, + 10-en ráugranak a pasira, de ő megveri mindet, a rendőrséget is magára uszítja, és mindezt pár ezresért, amit mellesleg koldusként 2 óra alatt össze lehet szedni úgy, hogy semmit nem csinálsz. Ugye mennyire reális? :D

Egyes lányok tényleg ezt gondolják? Nem lennék meglepve. Vagy ha nem, akkor mi a frásztól félnek?

2012. aug. 27. 16:34
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
Na azért valljuk be a találizgatások is szolgállhatnak meglepetésekkel.Normális,hogy félnek.
2012. aug. 27. 16:40
 2/10 anonim ***** válasza:
Általában netes ismerkedésnél egyszerűen hajlamosak fülletnteni, és élőben ez bizony kiderül. Így aztán inkább mindenféle mondvacsinált okok miatt nem randiznak.
2012. aug. 27. 16:47
 3/10 A kérdező kommentje:
Ha meg füllent a pasi, akkor megmondja neki, hogy egy hazugládával nem akar tovább ismerkedni, és ott hagyja. Ennyi. Miért, megveri ezért a pasi ott az utcán mások előtt? Még mindig nem tudom megérteni, hogy mitől lehetne tartani egy olyan randin, ami forgalmas és biztonságos helyen történik.
2012. aug. 27. 16:51
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem tudnak igazat mondani. Sosem deríted ki, mi az igazi ok. Egy pár dolog talán neked is eszedbe juthat, pl.

*nem is tetszel neki, csak nem meri megmondani

*fél, hogy élőben nem tetszene neked

*fél, hogy élőben nem tetszene a modora

*fél az új dolgoktól

*fél az idegenek közelségétől

*nem is nő, csak egy unatkozó 40 éves b.zi, egy hetes sz.ros alsónadrágban veri a pélót

2012. aug. 27. 16:53
 5/10 anonim ***** válasza:

Vagy mert lehet, hogy elrabolnád. Őt, nem a kétezresét. Lehet, hogy rászállnál és leveleket küldözgetnél neki később, mert annyira megtetszik... Akármilyen furcsán hangzik, de a zaklatás az elég szar.

Vagy hazudtak és nem 170 magasak 57 kilóval, hanem inkább 75 kilós :)

2012. aug. 27. 16:55
 6/10 anonim ***** válasza:

Mikor sok embert megismersz például iskolában vagy munkahelyen akkor látható mennyi hazug,manipulatív nő és férfivel találkozhatsz,eladják magukat csodaként de csak később derül ki hogy gyomorforgató alakok.Megértem miért fél sok ember,én például részben ezért nem ismerkedek,fárasztó számomra ilyen dolgokkal

szembesülnöm,megkímélem magam,bevállalva hogy értékes embereket sem ismerhetek meg így.

25F

2012. aug. 27. 16:56
 7/10 anonim ***** válasza:

Érdekes, ha ez így van, ahogy az előttem válaszolók és a kérdező írta. Én is pont az a fajta lány vagyok, aki szívesen, felszabadultan beszélget neten srácokkal, de amikor a találkozásra kerülne a sor, mindig egyből meghátrálok. De az, hogy az illető embertől félnék, mert kirabol, elrabol, megerőszakol vagy akármi, az egyáltalán nem igaz. Sokkal inkább az érzéstől félek, amit a másik társaságában érzek. Egy idegen emberrel véletlen kell találkozni. Vagy szembe jön az utcán, vagy a sors úgy hozza, hogy egy suliba kerülünk, vagy leül mellém a vonaton, vagy bármi más. Egy váratlan pillanat. De ha csak neten írogatok valakivel, akkor eltelhet bármennyi idő, szóba kerülhet minden, személye nagy része számomra akkor is csak a képzeletem által kipótolt üres lyuk lesz, aminek semmi köze a valósághoz, az ő valós önmagához. Idegen marad az az ember. És ezek után kéne nekem vele találkoznom személyesen, hogy minden képzeletem szertefosszon, eljátsszam neki, hogy ismerem, önmagamat sem tudnám egy ilyen helyzetben adni, ráadásul ő is csalódna bennem, mert gondolatban eddig nyilván kicsit ő is az igényeihez igazított. Egy nagy szorongás, egy kínos rémálom lenne az egész, amiből minél előbb menekülni akarnék, legyen bármilyen kedves az a fiú. Persze lehet, hogy ez csak az én esetem, és más lány valóban az erőszakoskodástól fél. Nem tudom. De az én szemszögemből ilyen egy találka, és ezek az okaim.

L/18

2012. aug. 27. 17:53
 8/10 anonim ***** válasza:

7,

Akkor te ne nagyon ismerkedj komolyabban a fiúkkal :)

2012. aug. 27. 17:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Én még sosem jártam így. De nálam az alsó korhatár 24 év volt.
2012. aug. 27. 18:48
 10/10 anonim ***** válasza:

4. válaszoló XDDD kösz a röhögést XD

am nálam is így volt .. amint szóba hoztam a talit..

kitalált valamit hogy neki ide és ide KELL mennie..

2012. aug. 27. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!