Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srácnak viszonzom a közeledését, miért csökkenek a szemében? Akkor mégis hogy jöjjek össze bárkivel, aki tetszik?
Ahogy észre vettem, (mostanában kísérletszerűen randizgatva), ha nyitottságot színlelek, vagy barátságos, közvetlen vagyok, egyből nyeregben érzik magukat a srácok, szinte le is értékelnek kapásból. ilyenkor képesek meghívni egy fél literes vízre a sarki boltban, úgy hogy nem kérdezi meg, mit szeretnék!
de ha bizonytalanságot tükrözök, enyhe elutasítással, akkor jobban oda figyelnek rám, írogatnak, elhívnak ide-oda, de ha ezek után kimutatom a szimpátiám, akkor hátra arcot fújnak.
és itt jön nálam az, amin nem tudok elmenni:
a szex. ha nincs az baj, nem tetszésüket fejezik ki, próbálnak rávenni, stb stb. de ha van szex, akkor meg néznek másik csaj után, én ennyi voltam neki alapon.
szóval mik az arany középút lépései? vagy hogy megy ez?? kezdve az első találkozástól
ne sértődj meg most de ritka hülyéket fogtál ki és ritka szerencsétlen voltál eddig....
mert ahogy látom stimmelt minden.
Az 1-es pasi értelem szerűen csak szexre ment, aztán talált egy jó kifogást amivel leléphet...
a 2. pasi egyszerűen megunt téged.
A többe meg valóban felesleges ahhoz h tudd mivan ahhoz látnod kell élőben is aztán ha nem akkro nem ennyi....
valami hiba benned is van az biztos.
megint bocs...de olyan ez mintha rá lenne írva a homlokodra h "ha jól nézel ki simán megkaphatsz"
olyan meg nincs hogy minden pasi akit nem neten ismersz meg mindegyiknek van barátnője, de ezeket egyből felejtsd el, ne is agyalj olyanon h majd felhív e..jesszusom.
Nem tudom, igazából.
1. rosszakat fogtál ki se-ggfejeket
2. kihasználtak
3. van hibád neked is valami a kisugárzásoddal. és szerintem könnyen beengeded őket az életedbe.
4. szerintem hanyagold egy darabig a netet
csak szerintem az lesz a baj hogy ha neten megint megismersz egy pasit aki tetszik és mondja a szépeket a jókat annak megint be fogsz dölni mert váóóó jóképű milyen értelmes normális...majd találkoztok óó nem is rossz....jólvan ismerkedjünk találkozgassunk tovább hümm jólvan dughatunk is már hm a pics@ba most mivan lelépett vagy mi???
plussssssz!! Amikor elsőre le akar veled feküdni a pasi első alkalommal utasítsd el h majd legközelebb. és ne kérj bocsánatot.
mond h még egy kicsit várni szeretnél ezzel, és ha vár és türelmes akkor talán többet akar majd ha húzod még 2-3 hétig. márpedig húzzad addig az első próbálkozástól leszámítva és kiderül .
nincsmit! :)
több ötletem amúgy sincs már....:)
azt sem hittem volna, hogy itt ilyen értelmes válaszokat/meglátásokat fogok kapni.
pasi vagy és jól nézel ki? :) csak vicc volt.
próbálom leradirozni, ami a homlokomon van... :)
annyira rosszban nem :)
nahát értelmes vagyok?? pedig egy se-ggfej vagyok :) csak vicc. Amúgy ronda is vagyok szerencsétlen is, nincs már Se pénzem se istenem se életem de az álmaimat nem vehetik el...
szóval te is látod most már szerintem h nagyjából mik voltak a hibák, és remélhetőleg még 1x nem követed el ezt a hibát.
és azt az "első szex dolgot" próbáld csak ki
amúgy meg bármikor becsaphat a villám....
uhh hát ehhez semmit nem tudok már hozzászólni. ASOT -nak igaza van.
persze ronda...persze....aha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!