Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy srácnak viszonzom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy srácnak viszonzom a közeledését, miért csökkenek a szemében? Akkor mégis hogy jöjjek össze bárkivel, aki tetszik?

Figyelt kérdés

Ahogy észre vettem, (mostanában kísérletszerűen randizgatva), ha nyitottságot színlelek, vagy barátságos, közvetlen vagyok, egyből nyeregben érzik magukat a srácok, szinte le is értékelnek kapásból. ilyenkor képesek meghívni egy fél literes vízre a sarki boltban, úgy hogy nem kérdezi meg, mit szeretnék!

de ha bizonytalanságot tükrözök, enyhe elutasítással, akkor jobban oda figyelnek rám, írogatnak, elhívnak ide-oda, de ha ezek után kimutatom a szimpátiám, akkor hátra arcot fújnak.

és itt jön nálam az, amin nem tudok elmenni:

a szex. ha nincs az baj, nem tetszésüket fejezik ki, próbálnak rávenni, stb stb. de ha van szex, akkor meg néznek másik csaj után, én ennyi voltam neki alapon.

szóval mik az arany középút lépései? vagy hogy megy ez?? kezdve az első találkozástól

2012. aug. 26. 21:07
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
onnan, h randiira nem mégy el olyannal, aki nem tetszik...
2012. aug. 26. 21:33
 12/27 A kérdező kommentje:

a 15-20 fő, az randi volt.

és senkivel nem randiznék, aki nem tetszik, de ugye ez nekem eddig mindig élőben derült ki, hogy nem tetszik, a képen jól néztek ki.

2012. aug. 26. 21:35
 13/27 anonim ***** válasza:

"rajtuk kísérletezem, hogy a köv. srác előtt a tökéleteset alakítsam."

Vazze, ezt a konspirációt! Mengele nagyüzem.

Ez űbereli azt a gyereket, aki itt egy csajt akart megkérni arra, hogy segítsen neki nőket felszedni.

Ez már a psycho kategória!

2012. aug. 26. 21:37
 14/27 A kérdező kommentje:
és a legtöbben rólam nem is tudnak semmit, tekintve, hogy kibontakozva magukat "reklámozzák" magukról beszélnek. vannak olyanok is, akik kérdeznek valamit,meséljek magamról, és egy mondat után, elveszik tőlem a szót és megint csak magukról beszélnek... főleg az olyanok, akik bizonygatják, hogy milyen hűségesek és odaadók és lehoznák nekem a csillagokat is - pont ezek,meg sem hallgatnak ki vagyok, mi vagyok, meg honnan...érdekesek a srácok..
2012. aug. 26. 21:37
 15/27 A kérdező kommentje:
*ők
2012. aug. 26. 21:41
 16/27 ASOT ***** válasza:

szóval photoshop nélkül már nem voltak szépek....:)

Ha neten ismerkedik az ember ez benne van szerintem mindig a pakliban vagy tévednék??

A helyedben most így 20 pasi után felhagynék a netes ismerkedéssel és próbálnám élőben, ott sokkal hamarabb kiderül h tetszetek e egymásnak avagy sem. és hamarabb még akkor megismerheted annyira beszélgetés által h lesz e folytatás.

Neten van olyan h az emberek beszélgetnek hónapokat vagy vannak akik 1 évet tuti, aztán a felállított tökély és szépség 1 pillanat alatt felrobban és darabjaira hullik.

2012. aug. 26. 21:41
 17/27 A kérdező kommentje:
személyes ismerkedésnél valahogy csak olyanokba botlok, akiknek van bnőjük. ezért hagytam fel ezzel. mert voltak igen, akik szimpatikusak, nem is értettem miért nem kezdeményeznek, amikor tisztán értésemre adta, hogy tetszem neki, és utólag mindig kiderült. úgy könnyű hanyagolni engem, ha "otthon" várja valaki más. ilyenekre nem fogok várni, hogy 2 hetente felhívjanak, mert épp a hangomat akarja hallani, és ennyi
2012. aug. 26. 21:46
 18/27 ASOT ***** válasza:

erre még nem kaptam választ:

Nem lehet h túl hamar megnyílsz másoknak? Túl sokat megmutatsz az életedből a magánéletedből? és magadból? túl hamar közel engeded őket magadhoz még ha csak neten is?

illetve ez igaz rád?

túl sokat kezdeményezel, bőven elég lenne az első alaplépést megtenned ha látod h tetszel egy pasinak akkor te mész oda köszönni előbb és valami ürüggyel akár szóba állsz vele, de többet nem kéne tenned a többit már tegye meg ő.

2012. aug. 26. 21:55
 19/27 A kérdező kommentje:

nos leszámítva mindenkit, nézzük csak azokat akik tetszettek és kútba esett a találkozó. azok így zajlottak:

I. srác aki tetszik:

-első neten beszélgetésnél, alap dolgokról volt szó. milyen kapcsolatot keres ő és én, mit dolgozunk/tanulunk, hol élünk, milyen tervek stb stb. hamar el kezdett nyomulni, állandóan azon volt, hogy találkozzunk, szinte nem is akart abszolut pár sor után beszélgetni, mert szerinte a személyes találkozónak van értéke, a netes beszélgetésnek nincs

- első randin elmentünk a Dunapartra, sétálgattunk, napoztunk, úsztunk, magáról mesélt, kedves volt velem, meg akart csókolni, elutasítottam - magamról alig beszéltem, szimpátiát nem mutattam

- sms, tel kontaktok után, amikben kezdtem megnyílni, mert felkeltette az érdeklődésem azzal, hogy nem rohan utánam jött a 2. tal. - ott már kifejeztem szimpátiát- ez őt mintha felvillanyozta volna jobban,már azt mondta, hogy mi együtt vagyunk.

-3. randin már féltékeny volt - ez érdekes volt. 1 hónap után volt szex. maradt a féltékeny státuszban. bizonygattam egy párszor, hogy felesleges féltékenykednie, nekem ő tetszik, stb stb. ez után meg már csak szórakozott velem, fel sem hívott.

II. srác

- netes beszélgetés extra rövid, de az egyetértésben, harmóniában, összhangban, minden klappolva

- első tal.: beszélgetés, nyitott volt, mesélt magáról (és az első srác, aki valóban érdeklődött Rólam) folyamatosan kérdezett, egyfolytában várta szinte minden témáról a véleményem, szabályosan értékelt dolgokban, amikről magamról sztoriztam, hogy mit hogy miért tettem, mondtam, egyfolytában megismerni akart. abszolut komoly szándékot láttam benne - szimpátiát szintén nem mutattam

- utána elvitt vacsorázni, hétvégés nyaralásokra, stb stb. itt már jeleztem, hogy tetszik nekem, sokszor voltam sajnos zavarban is :( és kezdtem azt hinni, a szexre hajt - mert fel-fel hozta témaként. önbizalmam kezdett megtörni, kezdett elcsúszni minden arra, hogy ő a domináns fél.

-a kapcsolat "komolyodott"bnője voltam, szex is volt. továbbra is attól tartva, hogy ez szexkapcsolat.

utána a támája sem volt már más, csak az, egyre kevesebbszer hívott, és abba maradt minden.

A többi srác egy-két randi után részemről le lett zárva.

Nem tudom, hogy a szex volt hamar, vagy nem, tekintve, ami a kérdésemben is benne van, a II. srác már azon kezdett ki akadni, hogy miért nincs még.....

2012. aug. 26. 22:12
 20/27 A kérdező kommentje:

de így jobban belegondolva, tényleg az lehetett a baj, hogy hamar megnyíltam.

nagyon sajnálom, hogy elcsesztem ezzel a II. srácot :( talán rátudom mondani, hogy ő tökéletes srác. nagyon jól néz ki, komoly is, céltudatos is, tapasztalt is és ahogy látom kapásból levágja melyik nőt hova kell rangsorolni. elcsesztem :(

köszi, hogy rávilágítottál

köszönet

2012. aug. 26. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!