Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan koptassam le?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan koptassam le?

Figyelt kérdés

Tesóm révén ismerek egy lányt,akivel mára beszélt meg egy randit nekem.Nos alapjaiban véve ez nem lenne gond,csak a csaj elég ronda.Amúgy sem szeretek randizni,mivel nem vagyok kíváncsi mások hobbijaira meg kedvenceire.

Sajnos már volt alkalmam beszélgetni a csajjal és tudom,hogy tetszek neki.Ma 21.00-ra lenne a randi,de nincs kedvem elmenni.Gondoltam arra,hogy szimplán lesz@rom,csak jövök egy nagy-nagy szívességgel a testvéremnek ezért muszáj.De biztos vagyok abban,hogy a csaj próbálkozni fog,és igazából olyan,mint buldózer már ami a személyiségét illeti.

Nos ez a gáz.

19/F

2012. aug. 26. 20:01
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
Menj el, utána meg sz*rd le.
2012. aug. 26. 20:02
 2/33 anonim ***** válasza:
100%
Megmondod, bocs de nem vagy az esete.
2012. aug. 26. 20:04
 3/33 anonim ***** válasza:
100%

ha már belementél a randiba, akkor bizony el kell menni, e van!

egy estét kibírsz, aztán közlöd vele a tényállást

előbb kellett volna gondolkodni :)

2012. aug. 26. 20:05
 4/33 anonim ***** válasza:

Miért beszéltél vele egy randit, ha már az első pillanatban tudtad, hogy nem érdekel?

Egyébként menj el. Közbe gondolj arra, hogy mittomén, csak másra. Ha vége, utána ne keresd. Ő azt fogja várni, de ha te nem hívod, akkor senki se hív senkit! ;)

2012. aug. 26. 20:05
 5/33 anonim ***** válasza:

Hogy te mekkora egy büdös paraszt vagy. Ezt vedd komolyan, mert igazán, a lelkem legőszintébb bugyraiból fakadt ez a mondat.

Miért nem lehet neki egyszerűen megmondani, hogy bocsi de nem fog működni? az első is ugyanúgy elmehet a p*csába mint te.

2012. aug. 26. 20:06
 6/33 A kérdező kommentje:

Nem ismeritek ezt a lányt.Azt hiszitek nem próbáltam,kb 11* vagy többször.Szerintem nincs önbecsülése.

De szerintem a legjobb megoldás,hogy el sem megyek lesz ami lesz.

2012. aug. 26. 20:07
 7/33 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, ahogy szeretnéd, hogy téged pattintsanak le.
2012. aug. 26. 20:07
 8/33 A kérdező kommentje:

Nem tudok vele mit csinálni.

Példának okán amikkel eddig próbálkoztam:

-meleg vagyok,erre ő kinevetett meg dörgölőzött hozzám

-bajszod van,erre ő:jajj de butus vagy

-menj már a francba,erre ő nem hagylak egyedül...és továbbiak

2012. aug. 26. 20:10
 9/33 anonim ***** válasza:
100%

de naggyal jöhetsz tesódnak

amúgy bírnám, ha kiderülne, h csak ketten szívatnak...

2012. aug. 26. 20:15
 10/33 anonim ***** válasza:

Mondd neki, hogy neked más tetszik, és az a valaki álmaid netovábbja. Amikor elmész a randira- merthogy nem ártana elmenned, ha már megígérted-, akkor áradozz egész idő alatt erről a bizonyos kitalált (vagy nem kitalált) személyről. Aztán tedd hozzá, hogy úgy örülsz neki, hogy ilyen megértő barátot találtál a személyében.

Lány vagyok, még sose csináltam ilyet, de ha az egyenes módon nem akarod- pl: bocsi, XY, nem akarok hazudni neked, de nekem nem tetszel, és úgy gondolom, hogy nekünk ez nem működhet-, akkor ilyen aljas módszerekhez is folyamodhatsz.

Ha egy pasi nem fogja fel, hogy nem pálya, akkor én azt mondom, hogy van barátom, vagy van más, aki tetszik. Ez többnyire beválik.

2012. aug. 26. 20:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!