Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan koptassam le?
Mond meg neki, hogy hagyjon békén. Vagy jöjj össze valakivel, hogy lássa, hogy nincs rá szükség.
Bár elég beteges egy pasi lehet a leírás alapjn. Én paráznék tőle. Nem követ?
első már megadta a választ igy kérdeznék :)
Ha ennyire aranyos kedves és törődik veled...akkor miért nem jössz vele össze??
Annyi a szitu(szerintem),hogy te szarsz a fejére(már bocs) sztem egyáltalán nem nyomulna,ha azt érezné,hogy kedveled vagy ilyesmi...ha flegmázol,vagy leszarod,csak mégjobban fog nyomulni,ez a legrosszabb amit tehetsz.
VAGY...megmondod neki kerek perec,h hagyjon békén(vagy összejössz mással tökmind1)
VAGY légy vele kedves,mutasd ki,hogy te is szereted,mert ha ezt nem érzi,akkor nyomulni fog,megfelelési kényszernek hívják,amit szegény csinál...
Az alapján dönts,h mit érzel iránta...
hát ja :D
de még egyértelműen nem mondja meg neki hogy figyu ez nekem nem jön be és ne csinálj ilyeket addig ugyse áll le.
Ha ez se jön be be kell égetni mindenki előtt az kicsit odabasz
1. vagyok
Szerintem ha azt mutatod neki hogy neked is tetszik akkor közeledni fog feléd,elhív valahová,megölel,megcsókol.És a beszédedből azt vettem ki hogy szegény srác nem az eseted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!