Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan koptassam le?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan koptassam le?

Figyelt kérdés
Van egy srác, egy évvel idősebb. Aranyos, kedves de NAGYON-NAGYON NYOMUL!!!! Már az agyamra megy minden egyes szünetben ott áll körülöttünk, ünnepekre mindig vesz nekem valamit.... tavaly karácsonykor fülbevalót, és nyakláncot, idén karácsonyra pedig gyűrűt(!!!) valentin napra mindig vesz egy csokor virágot én bonbont. de már komolyan az agyamra megy. tudom, hogy meg kellene becsüljem az ilyen pasit, aki ennyit törődik... de titeket nem idegesítene, ha folyton a nyomotokban lenne?! elegem van már belőle....
2012. febr. 8. 17:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Mond meg neki.Vagy csináld a lekoptatás módszereit: Tő mondatokban válasz,flegmázás,bunkózás stb.
2012. febr. 8. 17:26
 2/16 anonim ***** válasza:

Mond meg neki, hogy hagyjon békén. Vagy jöjj össze valakivel, hogy lássa, hogy nincs rá szükség.

Bár elég beteges egy pasi lehet a leírás alapjn. Én paráznék tőle. Nem követ?

2012. febr. 8. 17:27
 3/16 anonim ***** válasza:

első már megadta a választ igy kérdeznék :)

Ha ennyire aranyos kedves és törődik veled...akkor miért nem jössz vele össze??

2012. febr. 8. 17:28
 4/16 anonim ***** válasza:
Már ne haragudj, de abban mi aranyos és kedves,hogy kéretlen ajándékokat kap tőle állandóan, minden egyes ünnepkor? És fel sem fogja, hogy nincs esélye, hanem jra és újra próbálkozik. Nagyon beteges, brr.
2012. febr. 8. 17:30
 5/16 anonim ***** válasza:

Annyi a szitu(szerintem),hogy te szarsz a fejére(már bocs) sztem egyáltalán nem nyomulna,ha azt érezné,hogy kedveled vagy ilyesmi...ha flegmázol,vagy leszarod,csak mégjobban fog nyomulni,ez a legrosszabb amit tehetsz.

VAGY...megmondod neki kerek perec,h hagyjon békén(vagy összejössz mással tökmind1)

VAGY légy vele kedves,mutasd ki,hogy te is szereted,mert ha ezt nem érzi,akkor nyomulni fog,megfelelési kényszernek hívják,amit szegény csinál...

Az alapján dönts,h mit érzel iránta...

2012. febr. 8. 17:32
 6/16 anonim ***** válasza:

hát ja :D

de még egyértelműen nem mondja meg neki hogy figyu ez nekem nem jön be és ne csinálj ilyeket addig ugyse áll le.

Ha ez se jön be be kell égetni mindenki előtt az kicsit odabasz

2012. febr. 8. 17:32
 7/16 anonim ***** válasza:
El kéne vinni pszichológushoz.
2012. febr. 8. 17:33
 8/16 anonim ***** válasza:

1. vagyok

Szerintem ha azt mutatod neki hogy neked is tetszik akkor közeledni fog feléd,elhív valahová,megölel,megcsókol.És a beszédedből azt vettem ki hogy szegény srác nem az eseted...

2012. febr. 8. 17:34
 9/16 menta34 ***** válasza:
Ezt tisztességes helyen úgy szokás, hogy ha nem érdekel a pasi akkor megköszönöd, hogy gondolt rád, de nem fogadod el az ajándékot, és meg is indoklod, hogy azért mert nem az eseted, vagy mert nem szeretnél vele megismerkedni, stb.
2012. febr. 8. 17:38
 10/16 anonim ***** válasza:
Juj ez ilyesztő de az én osztályomban is van egy "hasonló". Mindig mindenhova követi barátnőmet még egyszer a lány wcbe is utána ment xD
2012. febr. 8. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!