Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan koptassam le?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan koptassam le?

Figyelt kérdés
Van egy srác, egy évvel idősebb. Aranyos, kedves de NAGYON-NAGYON NYOMUL!!!! Már az agyamra megy minden egyes szünetben ott áll körülöttünk, ünnepekre mindig vesz nekem valamit.... tavaly karácsonykor fülbevalót, és nyakláncot, idén karácsonyra pedig gyűrűt(!!!) valentin napra mindig vesz egy csokor virágot én bonbont. de már komolyan az agyamra megy. tudom, hogy meg kellene becsüljem az ilyen pasit, aki ennyit törődik... de titeket nem idegesítene, ha folyton a nyomotokban lenne?! elegem van már belőle....
2012. febr. 8. 17:22
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
köszi! tényleg nem az esetem. ronda, kövér,hülye.... szóval körvonalakban ennyi a srác... de tényleg már beteges amit csinál.... csak az a bajom, hogy amúgy kedves, jóindulatú gyerek, és nem akarom megbántani...de ami a legszörnyűbb, hogy az anyja is buzdítja erre valamilyen szinten...
2012. febr. 8. 19:02
 12/16 anonim ***** válasza:
Itt ne azt nézd, hogy nem akarod megbántani. Szerencsétlen a gyerek. Ne sajnáld. Kérj segítséget inkább, mert ez nem valami normális. Nem a frász akarom rád hozni, de itt egyedül lehet, hogy kevés vagy, hogy lekoptasd ezt a hülyét.
2012. febr. 8. 19:29
 13/16 anonim ***** válasza:
Jézusom én is ilyen helyzetben vagyok csak annyi a különbség, hogy a srác aki engem zaklat az egy kőbunkó tajparszt igazából és azért nem akarok tőle semmit és néha már ijesztő, hogy mennyire belém van zúgva és vagy 25-ször megmondtam neki, hogy nem akarok semmit és ha hozzászólok suliban akkor máris azt hiszi hogy van esélye és már én se tudok mit kezdeni vele. Azóta, hogy ilyen a srác megszakítottam vele a kapcsolatot és nem szólok hozzá, hála istennek így egy kicsit békén is vagyok hagyva de másoktól még mindig hallom, hogy szeret és nem adja fel... Az ilyen zaklatókkal eskü nem lehet kezdeni SEMMIT! Sajnos.. De neked sok sikert! Remélem te megszabadulsz a kíntól! :)
2012. febr. 8. 22:24
 14/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Bocsi, de nincs, nem is lesz, és soha nem is volt esélyed nálam egy kapcsolatra. Mint láthattad eddig is hiába próbálkoztál, és sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy ezután is hiába próbálkoznál. Kérlek add fel a dolgot, és ne nyomulj rám, mert nekem ez nagyon kellemetlen szituáció, és csak egyre jobban megutállak emiatt.

Köszi, puszi, nemtudomki :D

2012. febr. 9. 00:08
 15/16 A kérdező kommentje:
köszönöm! kedves utolsóó. húú. ez tetszik, kb. ezt elmondom neki!
2012. febr. 9. 14:23
 16/16 anonim ***** válasza:

könyörgöm, most ne az legyen, hogy mindenki aki nyomul, az pszichiátriára való, nem ért a szóból...

énis nyomultam, na nem ilyen feltünően, csak most már utólag úgy látszik, hogy nem értettem a szóból. Persze, miután megigérnek ezt azt, csak kicsit kell még várni...

csak egyértelműen mond meg, ne valami hülye indokkal mert akkor csak tovább fog nyomulni, és bizonygatni hogy "ő nem ilyen". Nálam is az volt, hogy "jó jó majd beszélünk róla", aztán kinyögtem levélben, és az elutasitás azon a cimen volt, hogy "miért nem nyögted ki az első találkozón?" mert nemrég ért véget egy 3 éves kapcsolata azért -.- persze, hogy visszairok, meg bizonygatom az ellenkezőjét

2012. febr. 10. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!