Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan koptassam le?
Szia!
Bocsi, de nincs, nem is lesz, és soha nem is volt esélyed nálam egy kapcsolatra. Mint láthattad eddig is hiába próbálkoztál, és sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy ezután is hiába próbálkoznál. Kérlek add fel a dolgot, és ne nyomulj rám, mert nekem ez nagyon kellemetlen szituáció, és csak egyre jobban megutállak emiatt.
Köszi, puszi, nemtudomki :D
könyörgöm, most ne az legyen, hogy mindenki aki nyomul, az pszichiátriára való, nem ért a szóból...
énis nyomultam, na nem ilyen feltünően, csak most már utólag úgy látszik, hogy nem értettem a szóból. Persze, miután megigérnek ezt azt, csak kicsit kell még várni...
csak egyértelműen mond meg, ne valami hülye indokkal mert akkor csak tovább fog nyomulni, és bizonygatni hogy "ő nem ilyen". Nálam is az volt, hogy "jó jó majd beszélünk róla", aztán kinyögtem levélben, és az elutasitás azon a cimen volt, hogy "miért nem nyögted ki az első találkozón?" mert nemrég ért véget egy 3 éves kapcsolata azért -.- persze, hogy visszairok, meg bizonygatom az ellenkezőjét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!