Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova vigyem el?
A kérdést régebben kiírtam egyszer de most változott mivel szakítottak..
Idén fejeztem be a 9. osztályt,van egy évfolyamtársam(lány)akivel jóban vagyok,és mindig jól kijövünk egymással.Nekem nagyon tetszik.
Én korán érek be suliba,mert bejáró vagyok,és ő már mindig ott van.(Budapesten lakik de távol van a sulitól és korán van busza,későbbivel nem érne be)Mindig,felszokott jönni velem az osztályomba beszélgetünk,és mindig mosolyog rám...
Sőt,1x május volt,rövid pólóban jöttem kilógott a címkéje,és mondta hogy forduljak meg,és visszafordította:)
Tegnap írtam rá először nyári szünetben,mivel nem volt időm,nyaralni voltam,stb..
Tök jól elvoltunk,és mondja hogy képzeljem el van 1 barátja Ádámnak hívják,és hogy szülei most engedték meg hogy legyen barátja..És 1x csak kérdezi hogy volt-e már barátnőm.(Nem volt,de semmi baj nincs a külsőmmel,15 vagyok 185 cm magas,nem vagyok elhízva,és nem is akartam elsietni..jó tanuló,kedves)
A beszélgetés végén mondta,hogy jót beszéltünk és reméli hogy még lesz ilyen.
célozgattam már,1x kérdezte hogy szeretek-e teniszezni mondtam ha te igen akkor én is,de erre csak mosolygott
és mivel a ebben a gimiben 2 nyelv kötelező most kezdtünk mind2en angolon tanulni,mondta hogy egész nyáron ment külön órákra,én meg mondtam hogy szinte elfelejtettem az egészet,és mondta hogy majd segít nekem :)
Most szakítottak pár napja!Az lenne a kérdésem : Lányok ti hova mennétek el legszívesebben?Egyáltalán elmennétek ha ráértek és jól kijöttök?
Bocsi hogy hosszú,előre is köszi!!!!! :)
Kösz! Mind két ötlet jónak hangzik.
Lányok is írhatnának hova mennének legszívesebben.. :D
Elős. Jujj, ez olyan aranyos... :)
Amúgy, manapság tényleg kevés ilyen figyelmes fiú van. Sajnálom nagyon...
Éééén szívesen mennék piknikezni. Késő délutántól estig. És nézni a csillagokat. Óhóó.:D Most még jó az idő, ki kell használni. :)
Egyébként a mozit nem szeretem... Inkább tudjunk
beszélgetni. :)
Más most hirtelen nem jut az eszembe. :)
A jelenlegi barátom vitt el piknikezni. Na, elintézte, hogy életem legjobb napja legyen. Ott szerettem meg igazán. Azóta sokat járunk ki, a megszokott helyünkre, ha van időnk. :)
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!