Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A múltkor tettem fel egy kérdést. Jó ajándék lenne ez egy csajnak? Néven olvassátok el mi lett belőle (részletek lent)
Szóval a multkor feltettem ezt a kérdést
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__32829..
és írtátok hogy írtam meg hogy mit lett belőle na most leírom! Hát az lett belőle hogy semmi. A csaj letiltott msnen a telefont se veszi fel amikor hívom sms-re sem reagál szal sajnos nem lett semmi a dologból pedig úgy kezdtem örülni neki hogy valami esetleg össze jöhetett volna most már mind1 :(:( :S Ezzel a csajjal sajna nem lesz semmi, még beszélni sem tudok vele:(
16F
ezért letiltott? és végül mit vittél neki?
az a csaj nemvolt komplett. bár első randira kicsit erős a vörös rózsa.
nem is tudtam vele találkozni mert amelyik nap megbeszéltem vele hogy találkozzunk "holnap" akkor amikor "holnap" lett akkor nemvolt fent msnen a telefont sem vette fel sms-re sem reagált és azóta sem tudtam vele beszélni:(
remélem nagyjából érthető ahogy leírtam:D
Szerintem egy ideig ne foglalkozz vele...Azt várj valamennyi időt és megint próbálkozz nála.
Vagy várd meg míg ő ír rád, amúgy hovavalósi vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!