Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van ennyire sok kis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyire sok kis utálatos, felszínes tini lány manapság? Ez annyira kiábrándító!

Figyelt kérdés

Miattuk már kiábrándultam az egész női nemből és nincs is kedvem folyton megalázni magam, hogy képet mutatok fb-n, mert kb. a 90%-uk egyből eltűnik, mert gondolom nem vagyok az általuk várt atom pasi. Justin Bieber klón vagy nem is tudom mire vágynak ezek. Tetszettem már nem is egy lánynak, de akkor is több az ilyen kis önbizalomromboló tini lány, aki miatt egyre több utálatot érzek a lányok iránt és nem is hiszem, hogy van már rendes köztük, aki ne a külső alapján választana barátot. Én bezzeg vagyok olyan rendes, hogy a számomra nem vonzó lányokkal is szívesen ismerkedem. Utcán, buszon nem is egy lánnyal szeemztem már, sőt fordultak utánam vissza lányok, ha ilyen történik egy sráccal akkor csak nem lehet olyan ronda, igaz?

Fiatalabbnak nézek kia koromnál, felnőtt létemre, nem nézek ki 18-nak sem. Volt lány, aki el sem hitte, hogy még nem volt barátnőm, mert helyes vagyok szerinte. Nem is értem akkor miért ez a sok elutasítás kép alapján fb-n főleg. Ennyire sok a válogatós, felszínes lányka, aki tökéletes pasira vár még tiniként vagy mi a gond?

2012. aug. 26. 11:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"Fiatalabbnak nézek kia koromnál, felnőtt létemre, nem nézek ki 18-nak sem."

Talán akkor ne tinilánnyokkal próbálj ismerkedni, egyből megoldódik a gondod.

2012. aug. 29. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!