Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyire sok kis utálatos, felszínes tini lány manapság? Ez annyira kiábrándító!
Miattuk már kiábrándultam az egész női nemből és nincs is kedvem folyton megalázni magam, hogy képet mutatok fb-n, mert kb. a 90%-uk egyből eltűnik, mert gondolom nem vagyok az általuk várt atom pasi. Justin Bieber klón vagy nem is tudom mire vágynak ezek. Tetszettem már nem is egy lánynak, de akkor is több az ilyen kis önbizalomromboló tini lány, aki miatt egyre több utálatot érzek a lányok iránt és nem is hiszem, hogy van már rendes köztük, aki ne a külső alapján választana barátot. Én bezzeg vagyok olyan rendes, hogy a számomra nem vonzó lányokkal is szívesen ismerkedem. Utcán, buszon nem is egy lánnyal szeemztem már, sőt fordultak utánam vissza lányok, ha ilyen történik egy sráccal akkor csak nem lehet olyan ronda, igaz?
Fiatalabbnak nézek kia koromnál, felnőtt létemre, nem nézek ki 18-nak sem. Volt lány, aki el sem hitte, hogy még nem volt barátnőm, mert helyes vagyok szerinte. Nem is értem akkor miért ez a sok elutasítás kép alapján fb-n főleg. Ennyire sok a válogatós, felszínes lányka, aki tökéletes pasira vár még tiniként vagy mi a gond?
Ő...
Tényleg elég sok az olyan lány, amit leírtál, de azért még ne ábrándulj ki :)
Vannak normális, kedves lányok is, akik önmagukért szeretik a partnerüket.
És csak keresni kell őket, méghozzá kitartóan. Egy olyan férfi, aki nem kitartó, tényleg nem jó semmire, már bocsánat, hogy így fogalmazok.
Szóval csak keress nyugodtan, mert biztos vagyok benne, hogy fogsz találni, ha helyes vagy, akkor meg pláne! (Bár inkább mondd azt magadról az elején, hogy átlagos vagy, és akkor még meg is lepődnek, mikor kapnak képet :P)
Miért van ennyire sok felszínes srác manapság? Ez annyira kiábrándító!
Két oldala van az érmének.
"srácokból léteznek nem felszínesek is, lányokból pedig nem"
Mert ismersz MINDEN EGYES lányt a világon? Ne tegyünk már ennyire sekélyes kijelentéseket...
Kár, h nem csak a tinilányok ilyenek, hanem sok a húszas éveiben járó nő is hasonló viselkedésű.
Ettől független is hiszek a normális lányok létezésében és továbbra is keresem őket! :)
11:24-nek van igaza. Mindenütt anyagias, sekélyes buta libák vannak. Ha nem lóg ki egy köteg Deák Ferkó a zsebedből kocsikulccsal együtt, már le se szarnak. Aztán hogy megsértődnek hogy a fejükre olvassuk az igazságot!
12:08, tudod ha egy almának 99%-a rohadt, nem fogod te azt az 1%-ot megenni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!