Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a szép lányok?
Felszínesek, nagyon válogatósak, nem elégednek meg egy átlagos fiúval sem sokszor, a szőkehercegre várnak, akinek sok pénze van, márkás ruhái és a kocsi sem árt, ha van. Miért nem a tiszta érzelmekre, a fiúk jellemére kíváncsiak igazán, miért csak a felszínt nézik és ezek alapján választanak párt maguknak?
De már egyre több csúnya lánynál is ezt látom sajnos. Bár még így is nagyobb eséllyel találok egy csúnya lányban rendeset, csak nem tudok vonzódni hozzá külsőre, de ez az én bajom.
Anyáám! -.- Te vinnyogsz, hogy ŐK milyenek, közben TE 2 táborra osztottad a lányokat: Szépekre és Csúnyákra?
És ha már mind a 2 felszínes, mert helyes srácra vágynak, akkor Te mi vagy azzal, hogy szép lányokat keresel? Hmm?? Vagy akkor a fiúknak szabad a lányok küllemét nézni, de ők ne tegyék, mert akkor ribancok? Na, ez aztán marha érdekes!
Ja, hát ha a neten olvastál róla egy 2 perc alatt összecsapott, tudományosnak hangzó szöveget, akkor azt tök hiteles és el is lehet hinni. -.- És akkor már jogodban áll ítélkezni külső alapján? Akkor ők ne törődjenek vele, ha a pasi 1 hájas malac ők meg világszépe tündérkisasszonyok? Ez elég nagy hülyeség. Ha szép lányt akarsz, ahhoz jól kell ki
A Te gondolkodásoddal van gond, már bocs! Erre próbáltam rávilágítani. A fiú és a lány is csak ember. Annyira nem különbözünk.
Volt már olyan, hogy lány odajött hozzám, mert tetszem a barátnőjének, de volt már olyan is, hogy lerondázott egy lány az orrom miatt. Igazából magam sem tudom, hogy ronda vagyok vagy helyes. Olyan is volt már, hogy kinevettek, de olyan is utánam fordultak vissza utcán lányok.
Ezek alapján megnézném ki tudná eldönteni, hogy most milyen lányoknál lehet esélye.
Meg ne haragudj, de szerintem kicsit... kicsit idióta vagy. Először is: NE általánosíts. NE csak a végleteket nézd!
Mi is számít csúnyának? A kövérség? Mert nem szép az arca? Nézd meg, mit írtál!! ("Miért nem a tiszta érzelmekre, a fiúk jellemére kíváncsiak igazán, miért csak a felszínt nézik és ezek alapján választanak párt maguknak?")
Csúnyának tartod magad? Akkor edd meg, amit főztél, kispajtás!
ma 23:12
Az egy dolog, hogy szép vagy, de ennél fontosabb a jellemed. Egy szép lány sem kaphat meg engem, ha jellemre nem okés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!