Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nincs ilyen lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs ilyen lány?

Figyelt kérdés
Akivel egymáshoz lehetne bújni, aki őszintén tud szeretni, aki érzelmes, gyengéd, odabújós, ragaszkodó típus, hűséges és inkább félénk, csendes, aranyos, bájos, igazán kislányos és nem pedig egy beszólogatós nagyszájú, egoista, beképzelt, öntelt jellem. Ha van is általam keresett jellemű lány az már foglalt.
2012. aug. 25. 02:03
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
van ilyen lány:)
2012. aug. 25. 18:09
 22/27 anonim ***** válasza:

Persze mert te ide jársz nyafogni és eszedbe sem jut magadban keresni a sikertelenséged objektív(!) okait míg mások minden erejükkel csajoznak és megtalálják az ilyen csajokat.

Amúgy meg honnét tudod hogy a foglalt csaj simulós?! Ezt csak a barátja tudhatja! És honnét tudod hogy a többi csaj nem az?! Talán meg kéne őket ismerni és feloldani ellazítani őket, és felszabadítani a gátlásaikat, és nem azt várni hogy egyből a nyakadba ugranak!

27F

2012. aug. 25. 20:11
 23/27 anonim ***** válasza:

Ha nem élnénk ilyen anyagias világban akkor talán hinnék is neked

Most vonatkoztassunk el a TV-től ahol hazugságok mennek az életről,és tekintsünk a való világra(mármint nem arra a marhaságra ami az RTL-en ment) Na ott más a helyzet.Sok nő a pénzre,kinézetre szemét pasikra stb hajt de a lényeg az hogy a legtöbb nőnek nem a belső értékek a fontosak.A férfiak is megérik a pénzüket természetesen de ők inkább szex-orientáltak,a lényeg az hogy őket sem a belső érdekli,hanem plázacicák kellenek nekik nagy mellekkel stb

Sajnos ez egy alapvető emberi tulajdonság a legtöbben ilyenek

Azonban nem értem miért vagy ezen felháborodva.Minek véded a többi nőt?Kit érdekelnek?Ha te nem vagy olyan akkor ne vedd magadra,ennyi erővel én is kiakadhatnék minden férfigyűlölő kommenten de nem teszem azt mivel rám nem vonatkozik az amit mondanak

A probléma pedig az hogy a csúnya rendes srácok is az ilyen szolis majdnemhogy luxusk*rvák után szaladgálnak és észresem veszik a csúnyácska viszont rendes lányokat pedig velük biztosan boldogabb lenne az életük.Valahogy ők azt hiszik hogy a szépség garantálja a normális párkapcsolatot,de ez nem így van.Mivel tud többet egy jó nő egy csúnya nőtől?(Itt megjegyezném hogy ezek a "jó" nők már nem lennének olyan szépek smink stb nélkül és ez ugyanígy igaz a férfiakra is természetesen náluk elsősorban zselére gondolok :D Bár a mai világban sajnos egyre elterjedtebb hogy ők is sminkelik már magukat de ez már egy másik téma) Megsúgom semmivel nem több egy csúnya nőhöz képest,szexmániás pasik nagy tévhitben vannak hogy jók az ágyban csak azért mert csinosak és ugye arra sincsen garancia hogy érzelmileg viszonozzák a szerelmet a többi dologról meg nem is beszélve mint pl. mosás főzés takarítás stb

A külső az csak egy álarc a valódi én mögött és általában ez megfigyelhető hogy aki jól néz ki az belsőleg nem jó ember

Később persze mindenki rájön hogy mi a helyzet,ezért látsz például csúnya pasikkal szép nőket vagy fordítva,mert rájönnek hogy rondákkal jelentősen könnyebb normálisabb kapcsolatot létrehozni mint jó kinézetű emberekkel

Ez a gond,mindenkinek a szép kell így senki nem veszi észre a valódi értékeket

2012. aug. 25. 20:48
 24/27 anonim válasza:

Én találtam egy ilyen lányt, ráadásul nem is foglalt (és nem is volt soha még). Most megpróbálkozok a meghódításával, bár nem sok esély van rá!

Neked meg sok sikert a kereséshez!

2012. aug. 26. 00:12
 25/27 anonim ***** válasza:
Na igen, az ilyenek kellenek mindenkinek, így ha nem vagy baromi jóképű és magas, esélyed sincs ilyen bnőre.
2012. aug. 26. 09:59
 26/27 anonim ***** válasza:
Amikor ilyeneket látok hogy 17:47 meg 17:51, csak még biztosabb vagyok benne hogy nincsenek érzelmes gyengéd, őszinte lányok, hanem hozzájuk hasonló türhő tapló flegmázós, anyagias öntelt rbancok. Fáj az igazság, mi?
2012. aug. 27. 13:59
 27/27 anonim ***** válasza:
Válaszolnék ha lenne időm, de most csak ennyire jut... Kedves 13:59, attól, hogy te ronda vagy és nem kellesz senkinek, attól nem a lányok a hiábasak, hanem te, mert egy puhap.cs vagy. Leírhatnám szépen is, hogy "majd megtalálod a hozzád illő lányt bla bla bla", de nyilván abból nem fognád fel a lényeget, csak siránkoznál továbbra is. Neked nem való lány, szerintem menj egy b.zinak vagy aminek akarsz, mert olyan lányt nem fogsz találni, aki éjjel-nappal hallgatja a sajnálkozó kirohanásaidat, az önsajnálatodat meg ezt a gyűlölködő stílusodat. Ennyit rólad, szánalmas vagy, ha jóképű lennél, akkor sem kellenél senkinek, ebben biztos vagyok
2012. aug. 27. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!