Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti mit tettetek volna?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tettetek volna?

Figyelt kérdés

Moziból hazafele jövet a vonaton segítettem egy lánynak.Szép lány volt az biztos.Tovább nem mentem pedig bennem volt,hogy szóba kellene vele elegyedni,és jobban megismerni hátha nincs barátja és bármi lehet stb.de valahogy leblokkoltam és mire észbe kaptam addigra már elment.

Ti mit csináltatok volna?És vajon miért blokkoltam le? :O Pedig 2 várossal arréb voltam a lakhelyemtől,szóval ha beégek sem bántam volna hisz úgyse ismernek ott de valamiért nem ment.Így visszanézve már bánom,hogy nem tettem semmit :S

2012. aug. 24. 18:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Sok ilyen alkalom van.Ne bánkódj emiatt
2012. aug. 24. 18:44
 2/7 A kérdező kommentje:
Nah igen,de késöbb nem szeretnék így leblokkolni :D
2012. aug. 24. 18:45
 3/7 anonim ***** válasza:

előfordul az ilyen,és is leszoktam blokkolni.

Nehéz lépni.De csak nagy levegő kell :D

2012. aug. 24. 18:47
 4/7 A kérdező kommentje:
Értem.Mondjuk lehet azért mert olvastam,hogy vonaton egyéb tömegközlekedési eszközön csajozni gáz.Mindegy,majd legközelebb:D
2012. aug. 24. 18:50
 5/7 anonim ***** válasza:
dehogy gáz.a legjobb helyzeteket teremti :D csak észnél kell lenni,és cselekedni.vagy lelépni
2012. aug. 24. 18:54
 6/7 anonim ***** válasza:
ott azonnal felszedtem volna a kedves leányzót. gyakorolj még kicsit és akkor menni fog mint az ágyba húgyozás
2012. aug. 24. 19:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Utsó remélem :D
2012. aug. 24. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!