Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vigyek neki valamit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vigyek neki valamit?

Figyelt kérdés

Egy lánnyal fogok randizni és nem rég volt a szülinapja. Vigyek neki egy doboz bon-bont? Ez lesz az első találkozásunk,kicsit izgulok,még sose randiztam lánnyal és ő sem. :$ Kinek illik fizetni,ha nem mondta el hova megyünk?(meglepetésnek szánta) (Ő lenne a "pasi" a kapcsolatban :$ )

Szerintetek milyen helyet választhatott(vagy ti hova vinnétek el a lányt)?:P

Előre is köszönöm a válaszokat!:)

Én 16/L ő 20/L.

2012. aug. 24. 17:56
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Nem nagyon szeret olvasni,de szerintem mindenki örül egy kis plüssnek :) Sportol elég régóta,ez nem tudom fontos e !:)
2012. aug. 24. 18:45
 12/35 anonim ***** válasza:
Nem tudod véletlenül, a szülei fiút akartak eredetileg?
2012. aug. 24. 18:46
 13/35 A kérdező kommentje:
Ezt miért kérdezed? oO
2012. aug. 24. 19:00
 14/35 anonim ***** válasza:

hát ha ő a fiú, és még sportol is, lehet azért, mert a szülei fiút akartak eredetileg, és valahogy csalódottságuk ráment a gyerekre, aki úgy gondolja hogy így kell viselkednie, ahhoz, hogy szeressék a szülei..

de ez pszichológia...

2012. aug. 24. 19:05
 15/35 A kérdező kommentje:

nem azért sportol,hanem mert szereti csinálni...

a családja nem fiút akart,mert lett fiú gyermekük is

2012. aug. 24. 19:14
 16/35 Zsazsa92 ***** válasza:

Irigyellek, de komolyan, hogy összejön neked egy lány-lány tali...van akinek jobban megy, mint nekem:D

sztem plüss tök jó lesz:)

sok sikert!

2012. aug. 25. 19:53
 17/35 A kérdező kommentje:

Vettem neki toffiffet,mert nem találtam tigrises plüsst(imádja,minden ilyesmi gyűjt)

Remélem jól sikerül,de megírom,hogy mi lett:)

2012. aug. 26. 00:05
 18/35 anonim válasza:
mi lett végül?
2012. aug. 26. 20:54
 19/35 A kérdező kommentje:

Nem kért második randit,pedig én mindent megtettem:/Eléggé le vagyok törve,rá se merek írni!Szerintetek ráírjak?

Vittem csokit is neki:)

2012. aug. 26. 21:05
 20/35 anonim ***** válasza:
Szerintem még várj egy kicsit, hátha ő fog megkeresni!
2012. aug. 26. 21:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!