Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vigyek neki valamit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vigyek neki valamit?

Figyelt kérdés

Egy lánnyal fogok randizni és nem rég volt a szülinapja. Vigyek neki egy doboz bon-bont? Ez lesz az első találkozásunk,kicsit izgulok,még sose randiztam lánnyal és ő sem. :$ Kinek illik fizetni,ha nem mondta el hova megyünk?(meglepetésnek szánta) (Ő lenne a "pasi" a kapcsolatban :$ )

Szerintetek milyen helyet választhatott(vagy ti hova vinnétek el a lányt)?:P

Előre is köszönöm a válaszokat!:)

Én 16/L ő 20/L.

2012. aug. 24. 17:56
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
0%
Mivan? Lezbizés megy? OTT AKAROK LENNI!
2012. aug. 24. 17:57
 2/35 anonim ***** válasza:
100%

Lezbikusok vagytok ?

Édeske :)

Hát vigyél mindenképp valami kicsiséget neki, már ez is egy bizonyos közeledés amikor azt odaadod :)

2012. aug. 24. 17:57
 3/35 A kérdező kommentje:
Igen,lány-lány felállásról van szó.
2012. aug. 24. 18:00
 4/35 anonim ***** válasza:
100%

Ha kiírtad volna, hogy mindketten lányok vagytok, már lenne 60 válasz a kérdésedre:))

Szerintem azt, hogy ki fizet majd ott eldöntitek...de pl, ha étterembe mentek, akkor ott pl. ő, és utána te meg meghívod egy sütire ..vagy valami.

Ezt majd a helyzet eldönti.

Amúgy, nyugodtan vihetsz neki csokit, biztos örülni fog, kedves gesztus:)

2012. aug. 24. 18:00
 5/35 anonim ***** válasza:
48%

Én nem lehetnék ott? :$

Lécci!

Egyébként vigyél ha gondolod egy kis virágot vagy valamit! :)

2012. aug. 24. 18:01
 6/35 A kérdező kommentje:
2 órás az út,mire odaérek,ezért a virág kilőve :(
2012. aug. 24. 18:02
 7/35 A kérdező kommentje:
Nem,nem viszlek el,csak kettesben leszünk! : DD
2012. aug. 24. 18:03
 8/35 anonim ***** válasza:
100%

Vigyél valamit, ha nagyon jól összevagytok már szokva pl. neten, vagy valami... vegyél plüsst vagy ilyesmi. De a csoki is jó... csak elolvad és cipelnie kell :D

És készülj fel még pár "látni akarom" válaszra itt a gyakorin :D

18/F

2012. aug. 24. 18:07
 9/35 A kérdező kommentje:

Neten nagyon-nagyon sokat beszéltünk és így jutottunk el addig,hogy talizzunk!:)

A plüsst is cipelnie kell,nem? :P De a pici plüss is jó,nemde? :) Mármint nem akarom se eltúlozni vagy ilyesmi!:)

2012. aug. 24. 18:10
 10/35 anonim ***** válasza:
100%

Én pici plüssel leptem meg a párom első találkozáskor a tali végén. Zsebben simán elfért :D

És legalább elfelejteni se fog mert ott lesz a plüss vele

De én nem ismerem, te talán ismered annyira, hogy átgondold milyen apróságnak örülne, vagy milyen téma érdekli, akár könyvvel is meglehet lepni valakit ha olyan az ember. :)

18/F még mindiiiiiiig

2012. aug. 24. 18:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!