Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok! Mi a bajotok a komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Mi a bajotok a komoly lányokkal?

Figyelt kérdés
2012. aug. 24. 16:50
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
87%

Komoly = Lehet rá számítani, nem csinál segget a szájából, nem ingyenélő, mindent meg lehet felnőttek módjára beszélni, nem kreál problémákat.

Sokan komolynak tartják magukat akkor is, ha: alkalmazkodóképességük 0, karótnyeltek, száraz dörzspapír reinkarnációi, rugalmatlanok, introvertáltak, szociopaták, vérkockák.

2012. aug. 24. 17:27
 22/29 anonim ***** válasza:
jól írja egyik válaszadó: a "komoly" egyenlő nekik azzal, h merev és nem ad lehetőséget az ismerkedésre.
2012. aug. 24. 17:48
 23/29 anonim ***** válasza:
A komoly ember csak akkor komoly, amikor kell neki. Ellenkező esetben unalmas és merev vagy, 20 évesen meg pláne legyenek meg a gyerekes dolgok, akkor annak az ideje van. Az a tapasztalatom a magukat érettnek és komolynak gondoló fiatal csajokról, hogy általában karót nyeltek és halál unalmasak. Én azt tartom egészségesnek, ha jó mélyen komoly az ember a felszínen meg maradjon csak a kisgyerek, mert az a szórakoztató; egy 20 éves lány ne emlékeztessen már az anyámra, kinek kell az?
2012. aug. 24. 17:51
 24/29 anonim ***** válasza:
ha komoly, nem egyenlő konzervatív, prűd, humortalan, akkor semmi :)
2012. aug. 24. 17:57
 25/29 anonim ***** válasza:
A baj talán a "komoly" szónál kezdődik nekik.
2012. aug. 24. 23:00
 26/29 anonim ***** válasza:
mondhatni én is komoly lány vagyok, még sem vagyok szerintem ronda, se kövér.. mégis eddig csak 1 kapcsolatom volt. Én is úgy érzem, hogy a fiúkat inkább a virgonc, tükörben fényképezkedő lányok érdeklik, vagy akik állandóan mosolyognak és mindenütt ott vannak.
2012. aug. 26. 15:21
 27/29 anonim ***** válasza:

semmi, sőt!

én sem vagyok az a kifejezett humorzsák, szóval pont hogy inkább az ilyen lányokat szeretem

de azért ne legyen annyira komoly hogy beszélgetni se lehessen vele:)

2012. aug. 26. 15:27
 28/29 A kérdező kommentje:
A komolyt én a gondolkodásmódra értettem. Szerintem sokan félreértelmeztétek a kérdésem. Mert amúgy egy mosolygós lány vagyok, alapvetően mindenkivel kedves, nem olyan, aki egész nap fapofával jár-kel. Szeretem a jó humort és jól érezni magam.
2012. aug. 26. 15:42
 29/29 anonim ***** válasza:
Komoly lány túl ritka, csak a külsőre meg a szexre mennek, nem a komoly kapcsolatra, a gondolkodasuk meg teljesen komolytalan.
2012. aug. 26. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!