Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Mi a bajotok a komoly lányokkal?
Figyelt kérdés
2012. aug. 24. 16:50
11/29 anonim válasza:
olyan most nem létezik.csupán ennyi.
12/29 A kérdező kommentje:
Akik komolyabban gondolkodnak az átlagnál, mindent komolyabban vesznek, beleértve egy kapcsolatot is.
2012. aug. 24. 17:03
13/29 A kérdező kommentje:
Azzal, hogy azt mondjátok, hogy nem létezik nem nagyon segítetek, mert én annak tartom magam, szóval szerintem létezik.
2012. aug. 24. 17:04
14/29 anonim válasza:
De, igenis léteznek komoly lányok!!!
15/29 anonim válasza:
Mennyire vagy komoly? Lehet az a baj, hogy már túl komoly vagy
16/29 anonim válasza:
Persze a komolyság relatív, most beállítod úgy magad, mintha csupa olyan tiszteletreméltó tulajdonsággal rendelkeznél, ami a komolyság határai közé még belefér és annak nevezhető, de a valóságban valaki leszólít:
- Szia, *egy hatalmas poén*
- ???
- Vicc volt.
- Mi ebben a vicc?
- Hát hogy *elmagyaráz*
- Nem értem
- De hát az tök jó stb.
- Ez hülyeség, te beteg vagy, hagyjál vissza kell mennem tanulni dolgozni gw2zni *beül a gép elé és 1 nap 25 órán át kockul*
17/29 anonim válasza:
Léteznek komoly lányok,csak sajnos észre sem akarjátok venni őket a sok ribitől:)
18/29 A kérdező kommentje:
Annyira komoly nem vagyok, hogy egy jó viccen ne tudnék nevetni. Azért nem arra gondoltam. A komolyság nem egyenlő azzal, hogy valaki kocka.
Akkor milyen egy komoly lány szerintetek? Milyen tulajdonságokkal rendelkezik?
2012. aug. 24. 17:19
19/29 anonim válasza:
Itt az a kérdés, hogy Te milyen tulajdonságokkal rendelkezel? Elvégre te hiszed azt, hogy bajunk van a komoly lányokkal :)
20/29 Béca válasza:
Szerintem egy komoly lánnyal el lehet beszélgetni szinte mindenről, de egyébként én nem ismerek ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!