Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi ideges láthatóan ideges lesz, mikor észreveszi, hogy "messziről" nézem őt az mit jelenthet? Ő is sokat bámul engem.21/L
Akkor miért nem hívod el te beszélgetni? Ezek szerint szívesen beszél veled. Szerintem próbáld meg, nincs vesztenivalód. Ha nemet mondana (amit ezek alapján egyeltalán nem hiszek), akkor tovább tudsz lépni. Ha meg jól elbeszélgettek egymással, akkor lehet, hogy akár más témák is szóba kerülnének, így a ti kapcsolatotok is. Más környezetben oldottabban beszél az ember szerintem.
Én azért írtam, hogy nem éltem a lehetőséggel, mert rákérdezhettem volna nála a kettőnk dolgára, amikor megkörnyékezte a barátnőmet a srác és felőlem kérdezett. Azóta is bánom, hogy utána nem mentem oda hozzá és nem kérdeztem rá, hogy valójában mit is mondott a barátnőmnek és miért. Mert még egy elutasító válasz is jobb lett volna, mint a bizonytalanság. Ugyanis ő más lányokkal is kedves, ezért sokszor gondoltam arra, hogy lehet, hogy én képzeltem többet a dolgokba és ő csak pusztán kedves velem vagy max. szimpatikus vagyok neki.
Szóval én azt mondom, hogy próbáld meg, hívd el beszélgetni, ma már a nők is kezdeményezhetnek! Mindent bele, csak ügyesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!