Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi ideges láthatóan ideges lesz, mikor észreveszi, hogy "messziről" nézem őt az mit jelenthet? Ő is sokat bámul engem.21/L
miért lenne ideges?izgatott inkább
tetszel neki
Utolsó válaszoló: de jó fej vagy , igazad van :)))
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam.. szóval úgy értem, hogy fölrántja a szemöldökét, sóhajt egy nagyot, mozgatja furin a száját ilyenek :D Néha még takarásba is lép a nézésem elől..
Örülök, ha tetszett a válaszom.:) Csak az a baj, hogy mérgemben mondtam, de ha majd meglátom, akkor úgyis elolvadok tőle. :D De ennek ellenére tényleg elhatároztam, hogy én több időt nem szánok rá. Amúgy az alapján, amit utoljára írtál, tényleg úgy néz ki, hogy tetszel neki. Felvonja a szemöldökét meg ilyenek, sőt sztem zavarban is van. Más nem történt köztetek? Meg, ha azt is mondta, hogy kedvel téged, meg hogy jól nézel ki, ez azt hiszem elég pozitív. De ha ennél tovább nem lép, akkor nem nagyon tudom, hogy mit lehet vele kezdeni. Ha ez még nem olyan régóta tart és türelmes vagy és érdemes erre a srácra várni,akkor várj egy kicsit, hátha lép. Vagy esetleg te is kezdeményezhetnél. Tudod nekem is volt egy olyan lehetőségem, amikor végre tisztázhattam volna a dolgokat, de nem éltem vele. Pedig jó lett volna, mert én úgy vagyok vele, hogy az is jobb, ha tudom, hogy nem akar tőlem semmit, minthogy a bizonytalanságtól szenvedjek. Szerintem kezdeményezz, menj oda hozzá beszélgetni, aztán meglátod, hogy reagál. Ha meg nem képes összeszedni magát, akkor inkább keress egy normális, érett, határozott férfit, aki tudja is, hogy mit akar.
Ezt a kérdést írtam én :D http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Drukkolok neked! Remélem, hogy összejön ezzel a sráccal a dolog! mert gondolom,hogy nem véletlenül írtad ki ezt a kérdést.
Hát igen... mérgemben én is elhatároztam már többször is, hogy nem foglalkozok vele! Mi jóba vagyunk amúgy, beszélünk egy csomó mindenről, nagyon jókat tudunk dumálni. Nem egyszer mondta már h majd vmikor le kéne ülnünk beszélgetni egyet, merthogy biztos órákig lennének témáink. De aztán mégse hívott el sehova konkrétan! Lehet bizonytalan magában, vagy bennem, nem tudom.
Köszi szépen, olyan jó lenne, ha lenne valami belőle, én nagyon szeretném! :))
És Te miért nem tisztáztad a helyzetet, miért nem éltél a lehetőséggel? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!