Egy pasi észreveszi, ha a lány szűz?
Figyelt kérdés
Elsö eggyüttlétkor a pasi egyböl észreveszi ha a lány szüz? mégha ügyesen, bátran "lép fel" a lány akkor is2009. máj. 28. 13:09
2/10 anonim válasza:
szerintem tutira.Azért nem olyan egyszerű betenni egy szűz lánynak mint egy nem szűznek.
3/10 anonim válasza:
Igen, észre. De a szüzességben nincs semmi szégyellnivaló!
4/10 anonim válasza:
Hát nem tudom, valamelyik még a csiklót sem találja meg...
5/10 anonim válasza:
Hát, nekem úgy kellett meggyőznöm a páromat, hogy még szűz vagyok, és még nem szeretném. És még most is szűz vagyok, de mikor először kerültünk olyan helyzetbe, alig akarta elhinni, hogy nekem még nem volt szexuális kapcsolatom senkivel. Szóval nem tudom. 22L
6/10 anonim válasza:
ja, utolsó vagyok: azt hozzátenném még, h ez nem jelenti azt, h teljesen tapasztalatlan is lennék, mert azért elég sok mindent kipróbáltam már, és ezek miatt következtetett arra, hogy már biztos nem vagyok szűz.
szóval sok múlik azon is, hogy amúgy mennyire tapasztalt a dologban a lány. (Nem csak arról van szó, hogy a pénisz a vaginában. Ha érted.)
7/10 anonim válasza:
Szerintem észre veszi ,és nem is mindenkinek ugyan olyan az első szexuális élménye....Mert ha fájna,ha máshogy nem is de az arcodról leolvasná...:)
8/10 anonim válasza:
Nálam nem vette észre a partnerem. Amikor évekkel később elmondtam neki, eléggé meglepődött. Szerintem itt nem lehet általánosítani, hogy észreveszi-e vagy sem, ez az adott pártól, szituációtól függ.
9/10 anonim válasza:
Valszeg észreveszi,pláne ha vérzel vagy fáj amikor elveszted.Persze ez nem törvényszerű.De jobb is ,ha tud róla előtte,mert akkor máshogy áll hozzá a kérdéshez(óvatosabban)és megértőbben.Remélhetőleg
10/10 anonim válasza:
Az én pasim(habár mostmár csak a volt pasim)nem vette észre,sőt,nem is akarta elhinni,hogy az vagyok,mivel szerinte jó voltam az első alkalomkor az ágyban,na meg nem is fájt.De mindenkinél más...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!