Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz lenne ugyanazt mégegyszer?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz lenne ugyanazt mégegyszer?

Figyelt kérdés

Szóval kb másfél éve a volt barátnőmnek csináltam egy kis meglepit a szülinapjára. Ez annyiból állt, hogy csináltam neki egy melegvizes fürdőt, rózsaszirmokat szórtam a vízbe, ill a kád köré + ugye a gyertyák sem maradhattak el. Nagyon tetszett neki, fel is rakta Facebookra a képet meg minden. Azóta szakítottunk közben (NEM MIATTAM!) Most van ismét egy barátnőm, közeleg a szülinapja, és neki is szeretnék kedveskedni egy kicsit, ugyanezzel a fenti módszerrel. Ez szarul venné ki magát?:S Szerintem látta az ex barátnőm képeit is, szóval tudja hogy ugyanezt csináltam nála.

Találjak ki valami mást, vagy nem gáz, ha ugyanazt adom neki?

18/F

2012. aug. 24. 11:42
 1/5 anonim ***** válasza:
ha tudja hogy ugyanez volt az exszel is, akkor gáz. Te sem vennéd jó néven szerintem. Találj ki valami mást.
2012. aug. 24. 11:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát szerintem találj ki mást ... ha nem látta volna, akkor nem lenne gáz, de így igen! :/

Ne azzal akard kiszúrni a szemét, amit már az előző barátnőnek csináltál, ha érted ... ;)

Értékelné az olyan dolgot, amit csak neki szántál és másnak nem ...! :)

19/L

2012. aug. 24. 11:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha én ilyet csinálnék, folyton a régi barátnőm járna közben az eszemben. Szerintem találj ki valami mást!
2012. aug. 24. 11:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Találj ki mást, de ha tetszik neki, kösd a lelkére, hogy nem teheti fel a facebookra. Lehet lesz megint másik barátnőd majd, nehogy már emiatt megint elkallódjon egy ilyen ötlet, és utána agyalhass, hogy mi a fräncot találj akkor most ki megint. :D
2012. aug. 24. 11:46
 5/5 A kérdező kommentje:

Nem az zavarna, hogy felrakná facebookra és látná mindenki, hogy ugyanazt adtam neki is mint az exemnek, ezt leszarom kb. Csak az érdekel, hogy ő mit gondolna. De akkor agyalok valami más dolgon. Esetleg ha tudtok, segíthettek is:D

Köszi amúgy az eddigieket

2012. aug. 24. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!