Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért idegesít, ha ugyanazt csinálja, mint én?
Legtöbbször randinál vettem észre, h mondjuk ül szemben velem a pasi és egy idő után azt veszem észre, h ugyanazt csinálja, mint én. Ugyanakkor iszik, ugyanúgy tartja a kezét, ugyanolyan tartásban ül, egy csomó mindent ugyanúgy csinál, az arcomhoz érek, akkor ő is...
És ez egy idő után annyira zavar, h tudatosan máshogy tartom a kezem, direkt máshogy ülök, ilyenek...
(Nem egy konkrét pasiról van szó, ezt több esetből szűrtem le.) Nem értem egyrészt, h miért csinálják, másrészt, hogy miért zavar ez a dolog?
Na most, amit én gondolok:
Véletlen ő is úgy tartja a kezét, észreveszi, más pozíciót vesz fel. De addigra már te is más pozícióban vagy és ez csak véletlen, hogy ugyanúgy tartja magát. Ez egyébként a majmoknál szokás, és ezt nem viccből mondom vagy oltásból.
Xeron, ezt az okfejtést nem nagyon értettem, bocsi, de nem látok benne logikát. :)
És egészen véletlenül tudok angolul, szóval megértettem, amit írtál 16:07. köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!