Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idegesít, akkor most mi van?
Nagyon hosszú:
Először felhívott valaki hogy szerelmes belém akit nem is ismerek csak tudtam hogy nem az iskolánkba járt.És még nem is láttam csak beszélgettünk.Végig az a hülye volt és elváltoztatott hangon beszélt,nagyon tehetséges a hangja elváltoztatásában,én meg bedőltem neki.Rejtett számon hívott esélyem sem volt.Aztán később elkezdtem feljátszani a hívásokat és megismertem benne a hangját.Azonnal lebukott és én többet nem áltam vele szóba!
Verd szájba!...bocsi elírtam a szájába!
Vagy öld meg a macskáját!HA nincs akkor a kutyáját,ha az sincs,akkor az öccsét.Ha az sincs akkor rúgd ki az ablakon. Szuperman szimulátor.
Tehát ha jól értem, felhívott egy lány telefonon, hogy szerelmes beléd, és ezt úgy tette, hogy elváltoztatta a hangját. Az iskolában a te neveden szól utánad.
Arra nem gondoltál h ő is szerelmes beléd, csak így hülyülni próbált telefonon keresztül, hátha rájössz, és észreveszed őt? Lehet bejössz neki még mindig, és tudja h besértődtél, ezért szólítja a neved, csak nem megy hozzád oda komolyan beszélni.
Bár, lehet h félreértettem vmit:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!