Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Zsidó lánynál lenne esélyem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zsidó lánynál lenne esélyem?

Figyelt kérdés
Tetszik egy lány nagyon. Nekem egyáltalán nem fontos részlet de zsidó vallású és azt hallottam, hogy ők nem minden esetben randiznának a valláson kívül. Ezért kicsit félek, hogy nem sikerülne. Tudom, hogy előbb meg kéne próbálni meg minden, de ha emiatt nem jönne össze akkor eléggé a földre küldene. Csak arra lennék, kíváncsi, hogy titeket utasítottak el már emiatt, vagy pedig sikerült e a dolog.
2012. aug. 23. 21:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
25%
egy magyar ember annyira más szellemiségi szinten van egy zsidóhoz viszonyítva, hogy egyszerűen nem állunk velük szóba. jónéhány példát tudnék mondani erre, hogy egyszerűen nem vesznek minket emberszámba. persze van kivétel, és ha meg vagy győződve, hogy NEM vallásos és egy fejlődő környezetben nőtt fel, rajtad múlik, hogy lesz-e belőle valami.
2012. aug. 25. 13:08
 12/14 anonim válasza:
35%

Ezt a filmet nézd meg, és akkor rájössz, hogy mi a helyzet a zsidókkal: a zsidó a Holdon is zsidó marad, illetve elég, ha csak 1% a zsidó vér valakiben és 99% a magyar, akkor is a zsidó gének fognak dominálni.

Zsidó nőt akarsz kufricolni, ne feledd a gyereketek is zsidó lesz.

[link]

2012. aug. 26. 17:32
 13/14 anonim ***** válasza:
Csak ortodox zsidóknál számít ez, nem ortodoxoknál aligha. Én elég sok zsidó ismerőssel rendelkezem, mindegyikük a lehető legszabadabban választott mindenkori párt magának.
2013. febr. 25. 22:17
 14/14 brokenbone ***** válasza:
100%
hát ne nézzetek south parkot túl sűrűn: D
2013. ápr. 17. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!