Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok hogyan viszonyulnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok hogyan viszonyulnak az izmosabb pasikkal szemben, akik már mondjuk, inkább testépítöbb felépítésüek, azok hátrányban vannak az eröszakosabb külsöt illetöleg?

Figyelt kérdés
Nem azt mondom, hogy egy Arnold vagyok(ahhoz még kéne a kockább has), de tekintélyes vállszélességem van(ehhez kapcsolódva karom és hátam is), alacsony magasságomhoz képest, és eddig nem alakultak úgy a dologok, ahogy kellettek volna az életben.
2008. máj. 12. 03:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

fogadjunk aztmondjátok hogy agyonszteroidozott köcsögök és közben nem is mert táplálék kiegészítőt esznek meg heti 4órát vannak konditeremben

nemtom honnan vettétek azt hogy minden nap a nap szinte egész részében gyurnak, ha zt tennék akkor nem i felődnének

2008. nov. 15. 19:15
 12/16 anonim ***** válasza:

elozo vagyok

[link]

2008. nov. 15. 19:16
 13/16 anonim válasza:
100%
"A hülye szerek viszont megölik a tököd, ami sokkal rosszabb" <---- ez komoly? milyen szerek? tudod miről beszélsz? kicsit nem ártana tájékozódni mielőtt f@szságokat írsz!
2009. júl. 19. 13:06
 14/16 anonim ***** válasza:

LOL. :D

Egyre jobb ez a "topic". Azért az kicsit meredek, hogy versenyzőket raksz be, hogy naturálok. Régebben még mentek a "kamu" naplók is a különböző szteroid-stackekről (nem tápkieg.! attól nem lesz bajod, de ekkora se leszel, csak ezt elfelejtik az emberek, vagy ha nem vágják akkor egyből jön az impotencia szöveg).

Mellesleg a kox csak növeli a tesztót ami miatt jobban megy az ember a csajokra. Persze ha idióta az illető (tehát nem tudja használni az adott szert), akkor igen előfordulhat, hogy impotens lehet (egy bizonyos kor és értelmi szint alatt én pofont adnék a gyereknek cucc helyet). De a túlzott C vitamin is káros...

Amúgy a versenyzők igenis használnak szteroidokat. Aki meg azt hiszi, hogy 2 szuritól Arnold lesz...az maradjon meg abban, mert biztos egy kis szúnyog vagy egy hordó aki mindig azt mondja, hogy: "lehetnék izmos, de nem akarok..." Nem csodaszer, "csak" jobban beépíti a táplálékot a szervezetbe és KICSIT kitolja a határokat.

De nem csak a testépítők... focista barátaink nem véletlenül halnak meg szívrohamban 20-35 között... aki erre azt mondja, hogy biztos a sok futástól... az fusson és ha attól meghal, én állom a temetését...

Amúgy meg, hogy kinek mi tetszik az egyéni ízlés dolga.

2009. júl. 25. 22:44
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem meg elég sok lány irigy, hogy nincs/nem lehet kigyúrt barátja (lásd a válaszokat).
2009. okt. 26. 21:29
 16/16 anonim válasza:
egy fiutol jo tanacs nemkel tulzasba vini napi 100-200 fekvotamaszt megcsinalsz az pont eleg hogy viszonylag jo szep tested legyen:)szalkas de megse leszel aza Sylvester Stallone medve tipus :)nemfogjak azt mondani hogy nemvagy izmos de aztse hogy tulsagosan tul nagy darab van :D a kozeput a legjobb sztem:)
2011. máj. 19. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!