Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok hogyan viszonyulnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok hogyan viszonyulnak az izmosabb pasikkal szemben, akik már mondjuk, inkább testépítöbb felépítésüek, azok hátrányban vannak az eröszakosabb külsöt illetöleg?

Figyelt kérdés
Nem azt mondom, hogy egy Arnold vagyok(ahhoz még kéne a kockább has), de tekintélyes vállszélességem van(ehhez kapcsolódva karom és hátam is), alacsony magasságomhoz képest, és eddig nem alakultak úgy a dologok, ahogy kellettek volna az életben.
2008. máj. 12. 03:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Az én véleményem azt hiszem nem mérvadó a te esetedben,mert elég magas vagyok.Itt sokkal inkább az alacsonyabb lányok véleménye lenne fontos.

De:

Én szerettem azt érezni,hogy biztonságban vagyok a pali karjaiban.Mivel sportoló voltam(több mint 10 év),utáltam,ha lazán kétvállra tudom fektetni az éppen aktuális párom,és azt is utáltam,ha kisebb volt a válla mint az enyém.Egyszerűen ezekben az esetekben annyira úgy nézett ki mintha én lennék a férfi,ő meg a nő a kapcsolatban,hogy hamar lepattantam.Ugyanakkor volt testépítősebb pasival is dolgom,aki megmár túlzásba vitte.Ott meg már olyan mennyiségű volt az izomtömeg,hogy visszataszított.Tehát egy egészséges határon belül nagyon szerettem,de mikor ezen már túl volt,akkor idegesített.Illetve nem is a nagyon kigyúrtság volt a baj,hanem,hogy mindenféle tömegnövelőkkel meg ilyenekkel próbálkoztak,és az meg már ennyira messze áll tőlem,meg hülyeségnem is tartom szétcseszni a szervezetüket...

Viszont egy alapszabály van:a külső csak az első lépés.Sosem az dönti el,hogy egy kapcsolat hosszú vagy rövid,vagy holtodlan-holtomiglan.Mert lehettek ti egymáshoz baromira illőek külsőleg,de ha a személyiségetek nem illik össze,akkor kitehetitek az ablakba a kapcsolatotokat.

2008. máj. 12. 07:43
 2/16 anonim ***** válasza:
Nekem alapból a vékony pasik jönnek be, de tudom ezzel egyedül vagyok. Szerintem a kigyúrtság nem áll jól 175 cm v még több alatt senkinek, inkább a szálkásság. A hülye szerek viszont megölik a tököd, ami sokkal rosszabb. De igazából nem számít, ha a lelked jó.:D
2008. máj. 12. 07:51
 3/16 anonim ***** válasza:

Szerintem egy pasi igenis legyen férfias! Mind kinézetben, mind viselkedésben. Érezzem, hogy biztonságban vagyok mellette (ebben azért a külsőnek is van szerepe).

Engem taszítanak a cingár, vékoly testű palik.

2008. máj. 12. 07:53
 4/16 anonim ***** válasza:

"Mi" (lányok) nem tudjuk, a többi lány általában hogyan viszonyul a kigyúrt fiúkhoz, mindannyian csak a saját nevünkben beszélhetünk, hiszen annyi féle ízlés van, ahány lány a Földön :)

Nos, a többiekhez hasonlóan beállok a sorba, és elmondom, ÉN milyen fiúkhoz vonzódom...:

- mivel viszonylag alacsony vagyok (162 cm), a magasabb fiúkhoz vonzódom (ez nekem kb. 178-182 cm-t jelent), akik "kompenzálják" az én magasságomat, és akik mellett "jól" nézek ki (tehát ne legyen égimeszelő sem)

- én vékony vagyok (46 kg), és vhogy fiúk közül is a vékonyakhoz vonzódom (sztem azért, mert egy izmos, erős feléítésű fiú mellett fogpiszkálónak érezném magamat)

Szóval, számomra nagyon fontos a harmónia: az, hogy a fiú magasabb legyen, testalkatban pedig hozzám hasonló, és egyszerűen "szépek" legyünk együtt.

Tudatalatt mindenki a saját lenyomatát keresi a másikban - mivel minden ember a saját génjeit akarja továbbörökíteni a leendő gyerekének, fontos, hogy a párja hasonló legyen hozzá. Így nem "vesznek el" a tulajdonságok.

Így tehát sztem te jó eséllyel rúgnál labdába a nálad (legalább) fél fejjel alacsonyabb, szintén sportos lányok körében :)

De persze megesküdni nem akarok erre, legjobb lenne hallani egy alacsony, izmos(abb) lány véleményét is :)

2008. máj. 12. 10:20
 5/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jól nézhetsz ki, és foglalkozz is a testeddel, mert bárki bármit mondd, tetszik a csajok 90 %-nak. tudod én úgy vagyok vele, és nem szégyenlem bevallani, hogy azért nem merek izmi pasiknál, mert attól félek kissé egoisták, és szóba sem állnának vele, vagy csak alkalmi dolgokra.
2008. máj. 12. 10:20
 6/16 anonim ***** válasza:
én nagyon utálom a túl széles vállú, kigyűrt pasikat. én is inkább a vékonyakhoz vonzódom. de hidd el, bárki el tud fogadni, még az is, aki hasonlóan gondolkodik, mint én, de csak is akkor, ha a szíved és az eszed is a helyén van.
2008. máj. 12. 10:39
 7/16 anonim ***** válasza:
57%
Én is elmondom ,amit gondolok. Elég törékeny az alkatom,és szeretem biztonságban érezni magam a barátom mellett.Szép kisportolt a felső teste, és nem a testépítő alkat.szerintem az UNDORÍTÓ és FÉLNÉK IS TŐLE, hogyha úgy nézne ki,mint ez izomagy. Engem taszítanak az ilyen pasik. Egy srác legyen szép, izmos, kisportolt, de ne legyen kigyúrt. Gondoljatok csak bele,hogy fog majd kinézni 10-20 év múlva,hogyha lepukkannak azok az izmok:D
2008. máj. 12. 12:54
 8/16 anonim ***** válasza:
szerintem sok nőnek az a véleménye, az izomagy pasikról, hogy az eszük fordítottan arányos a testükkel. izomagy test=0 iQ. ugyanis sok ilyen fiú szed szteroidokat, ami elveszi az eszét. nekem ez a véleményem.
2008. máj. 12. 13:19
 9/16 anonim ***** válasza:
Szerintem jó, hogyha van egy kis izom, de nekem se tetszik, ha valaki már nagyon kigyúrt:S És sztem a legtöbb csajnak azért se jön be az "izomagy" típus, mert ők már túl sokat foglalkoznak magukkal, vagyis ebből azt szűrjük le, hogy egoisták és nagyon hiúak. És inkább a barátnőjükkel töltsék az időt, mint a konditeremben...Minden csaj esetében az ideális pasi SZERINTEM: legyen nála magasabb, és ne legyen a pasi véznább nála... Úgyhogy egy bizonyos határig előnyös, hogyha a pasinak kicsit szélesebb vállai vannak, és izmosabb.
2008. máj. 12. 15:05
 10/16 anonim ***** válasza:

hát a testépítésről nem tudok nyilatkozni, elmondhatom az én esetem. 16 vagyok 176 centi, 80 kiló. egy grammi háj sincs rajtam, sportolok,és ezzel együtt jár a gyúrás. iszonyú mokány,zömök a testalkatom. és a magasságom 2 éve nem nőtt, a súlyom az elmúlt két évben egyenletesen nőtt 20 kilót, és azt mondják még max 5 centit növök, de kb 90 kiló leszek.

szóval, ezek az "adottságaim" és nincsenek problémáim, nem jön össze minden buta p'csa a bulikban, de nem is ez a lényeg merthogy "nem a külső a lényeg" illetve nem csak az

kabo :)

2008. máj. 21. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!