Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csokoljam meg? Tobbi lent!
Figyelt kérdés
16 eves leanyzo vagyok de meg soha nem csokoloztam! Amor nyila csak most talalt el. Persze mikor kisebb is voltam volt,hogy tetszett valaki de most erzem eloszor igazan azt a leirhatatlant. Nagyon szerelmes vagyok bele. Hogyan mondjam meg neki , hogy szeretem es hogyan csokoljam meg ha o is szeret? Most lehet le fogtok nezni de a fiunak van baratnoje de eleg ingatag a parkapcsolatuk inkabb csak a csaj ragaszkodik a fiu penzehez de en igazan szeretem ezt a sracot.
Mehet a zold keecske mindenkinek!!! :)
2012. aug. 23. 08:26
1/6 anonim válasza:
Várj ki vagy dugd valahol a szájába a nyelved mind2nél 50-50% az esélyed
2/6 anonim válasza:
Hát szerintem még várj egy kicsit. Ha a fiú rendes, vissza fog utasítani, mert barátnője van.
4/6 anonim válasza:
Mondd meg neki, h beszélni akarsz vele és valld be neki, h szereted. Ha neki is tetszel és tényleg csak muszájbol van együtt a barátnőjével, akkor megcsokolhatod. Lépj hozza közel, hajtsd oda a fejed, kb ahogy a filmekben lehet látni:) én is elég bizonytalan voltam, amikor először csokoloztam a barátommal (és az volt az első), de nekem így bevált. Csak nyugi és ne izgulj!;) szorítok! írj majd h mi volt! 18L
5/6 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek foleg a negyedik valaszadonak!:*. De 3-ik mi a"zold kecse"???
2012. aug. 23. 11:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!