Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez ciki? (tobbi lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez ciki? (tobbi lent)

Figyelt kérdés
naszoval most az van , hogy PENTEKEN talalkozni fogok egy sraccal a MargitSzigeten akivel mar kezd komoly lenni a kapcsolatunk:$ , es az egyik bnom is jon velem, mert egyedul enm meeheteek fel, ez a bnom oszinten megvalva eleg csunyacska, de jofej, na mind1 nem is ez a lenyeg , hanem hogy szerintetek mar az elso alkalommal mit engedjek meg neki ? marmint oleles/puszi stb, ilyenekre gonlok. mert nem akarom elsietni . szoval szerintetek mik lehetnek meg elso talalkozasnal?:D meg hogy nagyon gaz lesz hogy ott lesz a bnom ? merrt sajnos nelkule nem nagyon tudok felmenni . meg az cink ha a "baratom" 180centi - en meg csak 160-165:)) ?

2012. aug. 6. 18:01
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Első találkozásnál beszélgess vele, ismerkedjetek. De a barátnődet hagyd otthon.
2012. aug. 6. 18:07
 2/21 anonim ***** válasza:
Hagyd otthon a barátnőt, vagy veszítsd el útközben. Barátnővel randira menni... Ennél nagyon kevés dolog trébb.
2012. aug. 6. 18:10
 3/21 anonim ***** válasza:
Miért nem tudsz a barátnőd nélkül felmenni? Elég cinkes barátnővel együtt menni egy randira.
2012. aug. 6. 18:12
 4/21 Mókusgyilkos ***** válasza:
52%
hát ha még azt mondanád h szexi bnőt viszel akk legalább van választék de így ?:D hagyd otthon v út közbe kötözd meg és dobd be 1 bokor mögé majd elő kotrod később.
2012. aug. 6. 18:14
 5/21 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy 12???
2012. aug. 6. 18:14
 6/21 anonim ***** válasza:
már miért lenne cinkes? (17/f) szerintem alap dolog, hogy miután téged megismert, megismerje a barátnődet is... szerintem nem gáz
2012. aug. 6. 18:15
 7/21 anonim ***** válasza:
nekem konkrétan a csávó hívta el a barátnőmet a randinkra. Aztán meg otthagyott érte. pffff
2012. aug. 6. 18:17
 8/21 anonim ***** válasza:

Az a cink, hogy díszkísérettel jársz randira. Hány éves vagy? Öt?

Hagyd otthon, aztán meg beszélgessetek a sráccal, ennyi.

2012. aug. 6. 18:20
 9/21 A kérdező kommentje:
14eves vagyok . es azert nem tudok elmenni nelkule, mert tudom hogy ez cink, de egyedul nem mehetek fel. de viszont a sraccal talalkozni akarok . es ha mondjuk o nem lesz ott, mondjuk lemarad? vagy valami ? mentheto ez a helyzet , mert sajnos csak vele mehetek fel.:(
2012. aug. 6. 18:20
 10/21 anonim ***** válasza:
Vagyis Te nem pesten laksz, azért akarsz a barátnőddel menni?
2012. aug. 6. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!