Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez Ciki? Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez Ciki? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, és még nem csókoloztam :S

Pár hete megismerkedtem egy sráccal, és nagyon félek attol hogy ha megcsókol mit tudnék én csinálni :/ Szégyeltem elmondani neki hogy én még soha nem csókoloztam :S De ha csókolozásra kerül a sor, ő észre fogja venni hogy ő nekem az első ? Nem akarom, mert ez elég ciki :/ Lécci Segitsetek !

Hülyee, " Vicces " hozzászólásoktol kiméljetek! Köszi.

2012. júl. 29. 11:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha össze akarsz jönni vele, mondd meg neki hogy sose csókolóztál, és kérdd meg hogy mutassa meg rajtad. Két gondolt oldasz meg egyszerre, mert ha ettől nem jöttök össze akkor soha.
2012. júl. 29. 11:46
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi :) Csak tudod attol tartok hogy kinevet engem vagy ilyesmi :S
2012. júl. 29. 11:49
 3/9 anonim ***** válasza:
egyátalán nem ciki. a fiúk egyenesen megtisztelve érzik maguk ha egy lánynak az elsők lehetnek... nyugodtan mondd el neki :)
2012. júl. 29. 11:56
 4/9 A kérdező kommentje:

Huu. Köszönöm. :) Megpróbálom elmondani neki :)

Dee észre venné amugy hogy még nem csókoloóztam? Nagyon el lehet ezt rontani? :S

2012. júl. 29. 12:12
 5/9 anonim ***** válasza:

nem ciki szerintem, kinevetni meg csak nem fog, az bunkóság lenne, ki tudja, talán már elsőre is menni fog

csak ügyesen, és ez miatt ne aggódj :)

2012. júl. 29. 12:13
 6/9 anonim ***** válasza:
5. voltam, nem biztos, hogy észreveszi
2012. júl. 29. 12:14
 7/9 A kérdező kommentje:
Remélem :) Köszönöm a válaszokat ! :)
2012. júl. 29. 12:29
 8/9 anonim válasza:
17 vagyok, én sem csóklóztam még :/ :D
2012. júl. 29. 13:55
 9/9 anonim ***** válasza:

Mond el neki.

Attól boldog lesz, ha ő "tanít" meg csókolózni.

2012. júl. 29. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!