Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez Ciki? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, és még nem csókoloztam :S
Pár hete megismerkedtem egy sráccal, és nagyon félek attol hogy ha megcsókol mit tudnék én csinálni :/ Szégyeltem elmondani neki hogy én még soha nem csókoloztam :S De ha csókolozásra kerül a sor, ő észre fogja venni hogy ő nekem az első ? Nem akarom, mert ez elég ciki :/ Lécci Segitsetek !
Hülyee, " Vicces " hozzászólásoktol kiméljetek! Köszi.
2012. júl. 29. 11:39
1/9 anonim válasza:
Ha össze akarsz jönni vele, mondd meg neki hogy sose csókolóztál, és kérdd meg hogy mutassa meg rajtad. Két gondolt oldasz meg egyszerre, mert ha ettől nem jöttök össze akkor soha.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi :) Csak tudod attol tartok hogy kinevet engem vagy ilyesmi :S
2012. júl. 29. 11:49
3/9 anonim válasza:
egyátalán nem ciki. a fiúk egyenesen megtisztelve érzik maguk ha egy lánynak az elsők lehetnek... nyugodtan mondd el neki :)
4/9 A kérdező kommentje:
Huu. Köszönöm. :) Megpróbálom elmondani neki :)
Dee észre venné amugy hogy még nem csókoloóztam? Nagyon el lehet ezt rontani? :S
2012. júl. 29. 12:12
5/9 anonim válasza:
nem ciki szerintem, kinevetni meg csak nem fog, az bunkóság lenne, ki tudja, talán már elsőre is menni fog
csak ügyesen, és ez miatt ne aggódj :)
6/9 anonim válasza:
5. voltam, nem biztos, hogy észreveszi
7/9 A kérdező kommentje:
Remélem :) Köszönöm a válaszokat ! :)
2012. júl. 29. 12:29
8/9 anonim válasza:
17 vagyok, én sem csóklóztam még :/ :D
9/9 anonim válasza:
Mond el neki.
Attól boldog lesz, ha ő "tanít" meg csókolózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!