Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki WoW-on ismerkedni?
Figyelt kérdés
Még csak most telepítettem ezt a játékot a gépemre, de már elég sok emberrel megismerkedtem a játékon belül. Azt szeretném megtudni, hogy mennyire rossz az, ha itt találom meg a párom?2012. aug. 1. 22:53
2/9 anonim válasza:
Ja, ott nem találsz tényleges társra.
A wow lassan egy betegséggé növi ki magát. Töröld mielőtt te is megfertőződsz.
Nem viccelek.
3/9 anonim válasza:
tudni kell a mértéket játék közben, ennyi :)
amúgy lehet ott ismerkedni, nyugodtan. lehet ott találod meg a barátod/barátnőd, ki tudja :D csatlakozz magyar klánokhoz, stb
4/9 Corre válasza:
Ha lesz egy 80-as szintű Paladinod akkor nyugodtan ismerkedjél.
5/9 anonim válasza:
ha lány vagy akkor van némi esélyed rá :D nem gáz xD
f18
6/9 anonim válasza:
Biztos sokan mondták már azt a közhelyet hogy "Nem a LvL a lényeg", ha nem hogy hogyan tudsz játszani vele. Sajnos be kell hogy valljam neked, hogy a lányoknak csak az számít hogy mekkora. (persze a LvL-re gondolok :) )
7/9 anonim válasza:
Szerintem nem gáz.. :) Én is egy ehhez hasonló játékban találtam meg a párom, és már 2,5 éve együtt vagyunk, szóval vannak még csodák.:) 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!