Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » így működik az ismerkedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

így működik az ismerkedés (csajozás)?

Figyelt kérdés
Eddig nem nagyon foglalkoztam csajozással, de úgy érzem, hogy ideje lenne. Utána is olvasgattam különböző könyvekben, de valamit nem értek, illetve lenne egy kérdésem. Ha indirekt szólítok meg egy csajt, fel fog tűnni neki, hogy komoly kapcsolatot szeretnék ebből később? Arra gondolok, hogyha oda megyek az illetőhöz az utcán / buszon ezzel az alibivel: Szia, meg tudnád mondani, mennyi az idő? Majd ránézek, te nem IDE ÉS IDE jársz iskolába, nemmel válaszol, majd mondom, hogy miért kérdeztem, és már is benne vagyok a beszélgetésben. Szóval "kapcsolni fog", hogy ismerkedni szeretnék? Vagy próbáljam a direkt módszert, hogy azért jöttem ide hozzád, mert nagyon szimpatikusnak tűnsz stb? Mit ajánlanátok egy kezdőnek? Van értelme oda menni a csajhoz, ha ott van 1-2 barátnője? 16/F. A válaszokat előre is köszönöm.

2012. aug. 23. 00:25
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, megy a zöld kéz. ;)
2012. aug. 23. 00:45
 12/16 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy segíthettem :).
2012. aug. 23. 00:46
 13/16 anonim ***** válasza:

a korodból kiindulva az indirekttel indíts.

ha odamész egy korodbéli csajhoz határozottan,egyértelműen hajlamos lehet beparázni.

főleg ha éppen el van gondolkodva mondjuk.

ilyenkor meg az első gondolat a menekülési reflex.

de persze elsősorban emberismeret,hogy melyik nyitással jársz jobban,mert kiscsajok között is van sok öntudatos.

és igen.

teljesen jó ötlet,hogy ha már látod,hogy nem parázik,akkor átmész direktbe.

ha meg több csajhoz mész oda,akkor a csoportot nyisd meg ne egy csajt,a kiszemeltet meg negeld,hogy vágyjon a figyelmedre,ő szólítson meg először,kérdezzen vmit.

persze ezek nem törvények,csak így érdemes tervezni.

2012. aug. 23. 01:25
 14/16 anonim ***** válasza:

Igazából tényleg az a leglényegesebb, hogy bejössz-e a csajnak. Ha ronda vagy, vagy csak nem az esete, akkor le fog rázni.:D

Amúgy szerintem mindkettőnek van előnye és hátránya. Ha pl. hozzám odajönne valaki, hogy mennyi az idő, akkor kb. megmondom neki, és utána elég furcsán néznék rá, ha még ott áll, meg ez nagyonnagyon béna kifogás. Szerintem akkor jársz a legjobban, ha odamész, köszönsz, mondod neki hogy csinos/szimpatikus blabla, megkérdezed a nevét, vagy feldobsz valami random témát. Elhívni akkor nem a legjobb ötlet, mert ha van egy kis esze, nem találkozgat csak úgy valakivel akivel életében 3 mondatot beszélt, akkor helyben meg nyilván nem csak sétálgat, valószínű készül valahova, időre kell odaérnie.:D

Ha két-három lány van, akkor mindenképpen beszélgess a többivel is, legyél aranyos, csak rá fokozottabban figyelj.

2012. aug. 23. 01:38
 15/16 anonim ***** válasza:

ha épp egy barátnőmmel lennék és egyszer csak odajönne egy helyes srác; azt mondaná, hogy

szia, ne haragudj, de állatira megtetszettél amíg ott álltam az utca túloldalán. megkérdezhetem mi a neved?

(megmondanám a keresztnevem)

'lány neve' megadnád a számod? *-* :)

milyen érdekes érzés, mikor egy srác csak rád figyel fel..vagy legalábbis úgy tesz xD

na szóval ha ez történne én örülnék magamnak :D

2012. aug. 23. 22:48
 16/16 anonim ***** válasza:
L/20
2012. aug. 23. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!