Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek a hogyan ismerkedjünk nőkkel és csajozást tanító tanfolyamok érnek valamit?
Kihez, kikhez érdemes elmenni?
Mert,hogy nekem nagyon nem megy.
Dúrván mellette vagyok :-(
Az önbizalmat és önbecsülést helyre tudják ők ott tenni ?
--
Esetleg az teszi ezeket helyre ha megy az ismerkedés?
Vagy így visszafelé nem működik és elöbb kellenek e fennt említettek és csak akkor lehet ismerkedni,csajozni?
Hirsch Attilát ajánlom nekem és a könyvét. Bár én nem vettem meg, de a levelei is sokat segítettel.
A hírlevelek érnek valamit,ha csak azokat olvasom.
Bár nem gyakorlom.
Sőt még elmenni sem tudok hozzájuk.
Sportolj valamit es megjon az onbizalmad. Probalj ki valamilyen kuzdo sportot: Thai box, box, K1 stb...
Menj haverokkal terepre es szolitsatok le csajokat felvaltva, ismerkedjetek. Ha nem jon be jot rohogtok, ha bejon akkor 1 ismerossel tobb, lehet hogy kapcsolat is kialakulhat. Az efele gyakorlatok segitenek abban hogy hozzaszokj a lanyokhoz es azokhoz a szitukhoz amikor eljon az ido es loknod kell a dumat.
Vészesen közelítek a 30-hoz.
Sportoltam és mai napig szoktam, de nem lett tőle önbizalmam.
A havri társaság meg már rég szétugrott és velük sem volt merszem elmenni. Lúzer vagyok !
2. vagyok
Ez nagyon nem jo gondolkodas. A 30 as evei a legszebbek szerintem az embernek. Ekkorra erik meg, ekkor eli az eletet. Rad ferne egy szemlelet valtas, mert ez az irto negativ gondolkodasmod idaig sut :D Csakhat minnel idosebb az ember annal nehezebb allitolag. Szerintem csak szemelyiseg fuggo.
pua.hu
Iratkozz fel hírlevélre,töltsd le mex könyvét,vannak ingyenes előadások is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!