Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, hogyha valakinek az egyik sulijában tanító tanár jön be? :O
Figyelt kérdés
2010. máj. 29. 10:49
2/7 anonim válasza:
hát amíg nem mutatja ki addig nem
5/7 anonim válasza:
Szia!
Én még nyolcadikban belezúgtam egy helyettesítő tanárba. Kb. fél évig volt ott. Ez 8.év vége volt. Nyáron találkoztunk és összejöttünk. De szex még fél évig nem volt, szóval vártunk vele. Ebből tudtam, nem arra kellek neki.
Aztán gimi....ő már máshol dolgozott.
Ma a férjem, két kislányunk van...
Szóval nem gáz, csak ne gyere össze vele, amíg ott tanít. Várd meg a suli végét, mert kirúghatják őt!
6/7 anonim válasza:
Szerintem meg igen, ez Bikicsunáj
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat... sokat segítettek... :D Tényleg!!! :P (főleg a 11:49-es válasza tetszett :-)...szóval akkor lehetek bizakodó??? ;D)
2010. máj. 31. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!