Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszélgetőhely csendesebb fiataloknak?
Figyelt kérdés
Nagyon sok online chat oldalt, fórumot és társkeresőt kipróbáltam már, de nem igazán találtam olyat, ahol tényleg lehetne beszélgetni fiatalokkal. Nem kifejezetten társkeresési céllal gondolom, csupán beszélgetésnek, amiből később még bármi kialakulhat. Szerintetek egy facebookon létrehozott kifejezetten a csendesebb fiataloknak szóló csoportnak lenne létjogosultsága?2012. aug. 20. 11:22
2/8 anonim válasza:
Szerintem nem a géppel kell beszélgetni. Az igazán jó kis dumcsik a barátokkal folynak élőben.
A fészen nem fogsz barátokra lelni.
A barátság élőben zajlik!
Bármilyen csoportot létrehozhatsz, a barát nem a gépben van.
4/8 anonim válasza:
Igenis lehet az interneten is barátokat találni!
Egy nagyon jó barátnőmet online ismertem meg! Nagyon jóban vagyunk!
Egyébként ez az oldal volt : www.mozogjunkegyutt.hu Nem a címből kell ítélni. Sokan barátokat keresnek az oldalon. Regisztrálj és nézd meg!
Facebook-on szerintem nem érdemes létrehozni! Egy az, hogy sokan nem lépnének be, mert ott van a rendes nevük. Anoniman jobban megy az ilyen dolog. Ezért nm gondolom, hogy jó ötlet!
5/8 A kérdező kommentje:
11:40 : Én is beregisztráltam ide, jónak tűnik ez az oldal. Köszönöm!
2012. aug. 20. 14:38
6/8 anonim válasza:
Nincs mit, bár nekem nem annyira nyerte el a teccésem.
7/8 anonim válasza:
tényleg klassz, még 1-2 jó csajt is fel lehet lelni :)
8/8 A kérdező kommentje:
Aki még tud ilyet az továbbra is leírhatja ;)
2012. aug. 21. 11:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!