Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetetek van értelme manapság remélni és keresni ilyen lányt? Vannak még egyáltalán ilyen lányok, akik nem foglaltak?
Figyelt kérdés
Aki hűséges, kedves, megértő, értelmes, van humorérzéke, lehet vele bármiről beszélgetni, imádja a szexet és gyakran igényli, igazán tud ragaszkodni a párjához, odabújós, szeretgetős típus és ő is szereti, ha szeretgetik. Nem beképzelt, nagyszájú, beszólogatós, öntelt, nagyképű típus jellemre, de mégis megvan benne az a női báj,amitől igazán vonzó egy fiú szemében. Filigrán alkatú.2012. aug. 20. 11:06
21/25 anonim válasza:
Nah ezért is nézek animéket, mert ott vannak ilyenek bőven :D Nem úgy mint a keserű valóságba... ahol kevés mint a fene
F19
22/25 anonim válasza:
Keresgélj a 10-14 éves korosztályban, akik majd mindenre bólogatnak. Elegem van ebből, hogy állandóan ezzel jön a férfiak egy része, hogy neki nem kell nagyszájú, öntelt nő. A nagyszájúság és a beszólogatás mióta ekvivalens az önteltséggel és a beképzeltséggel? Szánalmasak vagytok! Csak azért, mert egy nő megmondja, amit gondol, van saját véleménye, saját egyénisége, már mindjárt beképzelt és öntelt! Én temperamentumos vagyok, de nem erőszakos és nagyképű. Megmondom, amit gondolok és sz*rok rá, hogy ez kinek tetszik és kinek nem! Anyukám megtanított arra, hogy becsomagoltam adjam mindenki tudtára a gondolataim. Épp az olyan lányok, a kis aranyos, szeretgetősök azok, akik aztán majd szépen megcsalják a fiúkat... A fiú haverjaim erről regényeket tudnának mesélni. Amit írsz, teljesen összefüggéstelen.
23/25 anonim válasza:
Persze hogy van ilyen, nem is kevés. Csak ne a kirakottmellű magabiztos lányokat nézd, hanem azok között keresgélj, akik nem ennyire bátrak. :)
24/25 anonim válasza:
Attól függ, mid van. Ha van 50 milliód és fekete BMW-d, akkor van értelme, mert egész biztoaan találni fogsz barátnőt. A nők ugyanis anyagiasak és felszínesek - ha nincs zséd, nincs verdád, szarpasi vagy, és nemfogsz kelleni egyiknek se. Sajnos nagyon elszaladt a nőkkel a ló...jobb lesz önmaguktól földet érni!
25/25 A kérdező kommentje:
Remek, szóval olyan, akinek van szíve az már nincs, a piszkos anyagiak számítanak nekik. Ettől tartottam, de még reméltem, hogy azért vannak ritka kivételek valahol.
2012. aug. 21. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!