Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedett már valaki roma származású nővel?
Nem általánosítunk, sajnos nagy részük pont olyan mint a hírük.
Nyilván ha normális akkor úgy is állok hozzá,csak sajnos ez a ritkább.
Fagyit árulok, és egész sok cigány csaj szokott jönni, de olyan föld hülyék, hogy a fagyi nevét szótagolva is akíg tudják kimondani....
Szerintem ez mindent elárul :-)
Én egyszer egy vidéki pályaudvaron jöttem össze egy roma csajjal. Jól nézett ki. nem volt kövér, de gebe sem. Lemaradt a vonatról és csak reggel ment a következő.
Dumcsiztunk elég sokat. Sétáltunk, és szóba került a szex is. Persze én hoztam szóba. Kíváncsi voltam hogy ők szexelnek e nem romákkal, meg minden hülye kérdést tettem fel neki. Szo.szo, eljutottunk odáig, hogy egy sötét helyen megtörtént a dolog. Állati volt a kiscsaj.
Istenem micsoda emlék! Még dumcsiztunk egy keveset és aztán kocsival hazavittem makóra. Kerestem azóta, de nem találtam. Írhattok bármit , de ez a kiscsaj egy nagy nő volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!