Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy rám folyton a roma pasik buknak?
Már többször előfordult velem,hogy kikezdtek velem...pedig én nem vagyok az sem és nem is látszom annak világos bőröm van kék szemem stb...
ne gyertek nekem azzal,hogy fajgyűlölő vagyok..mert egyáltalán nem csak már töbszöri alkalom után kicsit érdekelne,hogy vajon ez miért lehet
Mert azok a korcsok minden jó nőre buknak.Nem csak te vagy így ezzel.
Közöttük genetikailag lehetetlen a szőke-kék szem párosítás ezért többnyire.
De nagyon sok roma szőke-kék szemű!Tehát ezt benézted!
Lehet azért mert "szép vagy" és a roma fiúk szeretik a szép lányokat,és sokkal kezdeményezőbbek.
Jáj dicsák mán nem akarol e te szexi gádzsi eldzsalni velem a Discoba az este? A wc-ben szívesen megcsinálom a bulád.
19F Lakatos Nintendo
De nagyon sok roma szőke-kék szemű!Tehát ezt benézted!
Te is valami kultúrbarbár szociológus palánta lehetsz. Még hogy sok roma szőke. Azért mert néhány korcs fehér képes a retkekkel párosodni és jó esetben a fehér vér ütközik ki a fattyún.
Kérdező te milyen helyeken jársz-kelsz, hogy rendszeresen megtalálnak a cigók? Bár sajnos már tényleg mindenhol ottvannak.
Kedves utolsó.
Romák vagyunk,nem jellemzem magunkat mert úgy sem hiszed el,de ha putris lennék és tudatlan nem lennék ezen az oldalon.Az én családom nem párosul magyarral,még is álomszép szőke hajú,fehér bőrű, kék szemű gyerek lett.Szeretnéd hogy mutassak fotót???
Bár mennyire hihetetlen számodra, és nagyon sok ember számára is,vannak még kivételek és szerencsére Mi azok közé tartozunk.Elhiszed el ha nem,nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!