Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki neten ismerkedett meg egy külföldivel és összejöttek?
B*sszus. Azért ne nézz már minket hülyének? Neked kell megmenteni, ha mi bajba kerülünk? Nem hinném. Mi voltunk az egyedüliek, akik a kérdésre válaszoltunk és mégis minket pontozol le? Ez röhej! Valld be, h te annyira gyáva vagy, h lépést nem mersz tenni, de vágyakozol.
Én pl nem azért válaszottam a párom mert külföldi. Én már itt éltem, mint írtam és egy nagyon sz*r bentlakós állásom volt, ahol egész álló nap ültem és vártam haza a házigazdát, mert én voltam a házörző. Barátokat nem fogadhattam, így jött az, h elkezdtem interneten csetelgetni. Senkinek nem adtam ki az elérhetőségeimet. Ha csurrant-cseppent is a lehetőség egy randira, akkor tudtam, h hol a legjobb. Volt, aki Richmond Parkba hívott, vele természetesen nem mentem el.
Aztán új munkát vállaltam és már abba is akartam hagyni az egészet, mikor kaptam egy nagyon aranyos levelet. Válaszoltam. A pasi az ország másik végében élt, de nagyon tiszta lelkűnek tűnt. Amikor már napi 5-7 órát is cseteltünk a szabadnapjainkon, akkor elhatároztuk, h találkozunk. Az első találkozás után már egyre nehezebben lehetett bírni a távolságot (lelkileg és anyagilag), így végül én költöztem. Neki háza, stabil munkája volt, szóval ez volt kézenfekvő. Azóta nekem is van munkám, csinosítjuk a házat. A családja is szeret.
Ez lenne olyan nagy veszély? Mert mondd meg, ha igen. Van tapasztalatom munkaügyben, tudom, h hova forduljak ha baj van. Közel 3 év együttélés után meg már kiderült volna, ha ő egy bűnöző v elmebeteg.
Azt én sem támogatom, h a kérdező csak úgy kimenjen. A tanácsom az, h még ha le is tudod szervezni, akkor se mondd el neki, h mikor mész és legyen veled egy férfi kísérő. Csinálj úgy mintha csak kiruccannál, amiben benne lesz egy barátlátogatás is. Amúgy tényleg jobb lenne, ha ő jönne hozzád. Nem lehet, h házas?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!