Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha nekem a filigrán lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nekem a filigrán lányok jönnek be, akkor mennyire lesz nehéz találnom köztük megértő, hűséges, rendes lányt, aki azért imádja a szexet is?

Figyelt kérdés

2012. aug. 20. 02:22
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
6-os, te összejönnél olyannal, akihez nem tudsz vonzódni testileg?
2012. aug. 20. 10:48
 12/16 anonim ***** válasza:

"De ha neked az kell, hogy szenvedj, csak hogy jó nővel jelenhess meg nyilvánosan, akkor szenvedj!"

Pontosan ez az, ami a nőknek kell, csak természetesen jó nő helyett jó pasival.

2012. aug. 20. 10:59
 13/16 anonim ***** válasza:
Ilyen csaj nem létezik. Ha pedig mégis, pár millió és fekete Bömös nélkül emberszámba se vesz téged.
2012. aug. 25. 15:31
 14/16 anonim ***** válasza:

6-os voltam

Nem az alapján vonzódom valakihez testileg, hogy mekkora a derékbősége és milyen a fenékformája.

Fontosabb, hogy milyen az érintése, a mosolya. És mindenekelőtt, hogy hogyan néz rám!

Egyetlen bombanő sem kell, ha én nem kellek neki! De akár Falusi Mariann ikertestvérét is választanám szívesen, ha érezném, hogy szeret és jó hozzá érni.

2012. aug. 26. 08:07
 15/16 anonim ***** válasza:
abban az esetben ha Falusi Mariann ikertestvére nem hízott el ennyire, és van egy vállig érő haja legalább?:DD :P
2012. szept. 1. 21:00
 16/16 anonim ***** válasza:

Na érdekelnének a fejlemények. Meg a további vélemények. Mert maga a kérdés nagyon érdekes.

Úgyhogy írok és feljebbhozom a kérdést...

2012. szept. 4. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!