Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon mit érezhet irántam? :/

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mit érezhet irántam? :/

Figyelt kérdés

kb 1 hónapja megismertem egy srácot az interneten.

azóta folyton tartjuk a kapcsolatot msn-en...

msn-en mindig azt mondta h csók meg ha találkozunk akkor megcsókol ...

meg is beszéltünk egy talit...

találkoztunk is (kedd) ... elvoltunk, hülyéskedtünk, beszélgettünk, de a 3 puszin kívül semmi nem volt.

Azóta msn-en nem is beszéltem vele.

De tegnap beszéltem a bátyával h kérdezze meg nekem az öccsét h mi a véleménye rólam és mit akar tőlem...

erre csak annyit mondott : nem rossz.

na ezt vajon h érthette? :S

arra a kérdésre h mit akar tőlem arra nem válaszolt...

hogyan tudnám a tudtára adni h én akarok tőle vmit?

és nekem ő kell :(

2009. júl. 23. 17:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát sajnos elképzelhető, hogy mégsem jöttél be neki annyira. ezt erősíti az is, hogy azóta nem nagyon ír rád. én a helyedben megkérdezném tőle kerek perec, hogy most akkor hányadán is álltok? ha kitérő válaszokat ad, vagy össze vissza ködösít, akkor felejtős.
2009. júl. 23. 17:19
 2/5 anonim ***** válasza:
18%
Egyértelmű, hogy nem kellesz neki, ne járasd le magad azzal, hogy próbálod tudtára adni, hogy neked kell. Tanulj meg veszíteni, kislány..
2009. júl. 23. 17:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát nekem is volt ilyen szitum ...ebből annyi jött ki hogy nem akart megbántani és ezért mondta az egyik bnömnek hogy "nem rossz " Tehát nem akart velem járni csak mint barát :S:D

Lehet ez is az akar lenni :S

2009. júl. 23. 17:31
 4/5 anonim ***** válasza:
beszélj vele kérdezd meg tőle, milyennek tartja a kettőtök viszonyát.nincs barátnője?
2009. júl. 23. 22:21
 5/5 A kérdező kommentje:
nincs bnője.
2009. júl. 23. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!