Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok válaszát várom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok válaszát várom?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Na elmondom mi van . Most voltam sport táborban és nagyon megtetszett egy lány de nem mertem vele beszélni szinte mindig őt néztem néha észre vette hogy nézem elnéztem nem feltünően de semmi kontakt nem volt. Most hogy vége a tábornak már nem fogunk talál kozni mivel messzebb lakik és ebbe a táborba soha tôbbet nem tudunk "eggyütt" menni. Ezért rá akarok írni facebook-on . De nem tudom hogy tegyem hogy elnyerjem a tetszését vagy ne vágjam el magam örökre.Egyébként én el ítélem a fb-os ismerkedést de ezt látom megoldásnak .Segítsetek mit írjak neki!pls. Bocsi a hosszú szövegért 14/(magányos)ffi.<ˆcsak 6 hónappal idősebb:-( nálam. Előre is köszi a válaszokat.

2012. aug. 19. 22:51
 1/10 anonim ***** válasza:
nyálasabb nem is lehetnél...
2012. aug. 19. 22:55
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de ha messze lakik, akkor hagyd.

15/L

2012. aug. 19. 22:56
 3/10 anonim ***** válasza:
81%
Aszongya férfi... Mindjárt odaszaladok:D
2012. aug. 19. 23:00
 4/10 anonim ***** válasza:
ha kapcsolatba akarsz lépni vele másképp nem igen tudsz. mond meg neki hogy: JÉéé! nem te voltál az táborban? :D najó ez átlátszó.. kezdj vele dumálni.. de ne ezt a tipikus szia mizu izét mert tudja hogy köntörfalazol és várja hogy mit akarsz. linkelj be neki 1 zenét ami neki is tetszhet és máris elkezdtél valamit :D
2012. aug. 19. 23:04
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem akarlak megbántani, de ha messze lakik akkor tényleg hagynod kéne :(

Keress a környezetedben egy helyes lányt :)

2012. aug. 19. 23:04
 6/10 anonim ***** válasza:
tudja hogy bejön, és hogy nem mentél oda, innentől a facebook már érdekes, de nem minden lány egyforma, megér egy próbát, ha nem, hát úgysem találkoztok SOHA
2012. aug. 20. 01:46
 7/10 anonim ***** válasza:
ja és mellesleg úgyis el fogod rontani, mert nyálas és nyomulós leszel, ha ilyen plátói módon jár az eszedbe azóta, akkor így szokott lenni
2012. aug. 20. 01:48
 8/10 anonim ***** válasza:

Most miért baj ez?!! Szerintem még ma is sok lány van, akinek nem a "h*lye, nagyképű, izomagyú" stílus jön be, hanem szereti/ tetszenek neki az érzelmes fiúk is! És ÉRZELMES, nem pedig nyálas! És legalább vannak érzései, nem csak "arra" megy !!

Szerintem írj rá nyugodtan, beszélgess vele, és majd alakul a dolog, ahogy alakul!

Sok sikert Neked! ;)

16L

2012. aug. 20. 02:42
 9/10 anonim válasza:
hagyd ha messze van!!!
2012. aug. 20. 08:38
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2012. aug. 20. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!