Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehetne hozzá közelebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne hozzá közelebb kerülni?

Figyelt kérdés

Tai Chi edzésekre járok hetente kétszer. Ott van egy lány, aki megtetszett. Hasonló korú, mint én. Köszönni szokott, meg éppen éppen pár szót beszélünk. Hogyan kerülhetnék közelebb hozzá? Esetleg lássa hogy tetszik nekem? 15/F

Köszönöm!

2012. aug. 19. 21:14
 1/4 anonim válasza:
ha van szünet vagy edzés elöt beszélges vele minden edzés elöt és akor közeleb kerültök utána kialakul magátol :)
2012. aug. 19. 21:23
 2/4 anonim ***** válasza:
És ha megkérdeznéd, hogy lenne-e kedve veled együtt járni edzésekre? Te elé mész, és együtt mentek oda, aztán meg haza is, aztán meg máshová is...
2012. aug. 19. 21:23
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Szünet nincsen közben. Sajnos az együtt edzésre járás nem megoldható, én a város másik végéből járok, ő nem tudom honnan. De nekem nagyon messze van egy jó 40 perc az út biciklivel.
2012. aug. 19. 23:06
 4/4 anonim ***** válasza:

[OFF]

Tulajdonképpen mi ez az edzés? Mit takar?

[/OFF]

Hívd el valahová, beszélgess vele többet...jelöld be facebookon vagy nem tudom hol...

2012. aug. 22. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!