Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom hogy tudnék hozzá közelebb kerülni?
Én 11.-es vagyok a sulimban és az egyik 9.-es nagyon tetszik nekem! Az altalánosból latásból ismerem de semmi komolyabb beszélgetés!
A mai nap folyamán találkoztunk szintén csak láttuk egymást!
De ma délután bejelölt fb-n.
Nincs vmi ötletetek hogy vegyem fel vele a kapcsolatot és hogy mit irjak neki miért vettem fel?
Köszi! 17/F
de szánalmas vagy :D
én is így b@sztam el a középsuliban, volt egy csaj, aki állandóan szemezett velem, meg ha találkoztunk suliban nézett engem én meg nem léptem és pár hónap múlva egy nálam is rondább palijé lett a szuper csaj
lépj minél előbb, mielőtt le nem nyúlják előled!!
Szerintem fb-n beszélgessetek,mert általában az ember írásban sokkal jobban "beszél" mert akkor nem gond ha elpirul,nem lesz annyira kínos neki stb... és ott jóban lesztek akkor suliban meg leszólíthatod, megint dumáltok egy jót majd meghívod mondjuk suli után valahova, vagy csak szimplán elmentek sétálni és akkor mindig fogtok tudni beszélni valamiről :D és egyre jobban fogtuk közel kerülni egymáshoz ((: Sok szerencsét ;)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!